• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Wg OM tez w piatek niby wczodze na 7 miesiac, tyle ze ja tak nie licze bo wg mnie i wg Usg dzidzius powinien sie urodzic ok 20 maja a nie 12. No ale zobaczymy. I tak urodzi sie kiedy zechce ;) :)

helunia - widocznie lekarz coś ci namiaszał. Oblicz sama ciąża trwa 280 dni od okresu miesiączki.
Mi na początku też tak lekarz namieszał, ale na następnej wizycie poprawił mi ( jak mu pokazałam)

Tez mi się Helunia wydaje ze to nie możliwe - no bo jak to tak?
Dodaj sobie do pierwszego dnia ostatniej @ 40 tygodni i ci wyjdzie dzień porodu (albo dodaj tydzień i odejmij trzy miesiące - tak będzie szybciej a na to samo wychodzi).
Np. ja - ostatnia @ 22 VIII czyli dodaję tydzień - 29 VIII i odejmuje 3 miechy -29 V - widzisz zgadza się. Potem sobie odjemij od tej daty dwa tygodnie i dodaj dwa tygodnie - czyli w tym czasie możesz urodzić.
Ja się szykuję na poród od 10-15 maja i licze (mam taką nadzieję) że urodzę do 5 VI (nie później)
Masz rację Czarownica - dzidzia i tak wyjdzie kiedy będzie chciała (oby nie przed 37 tygodniem). Popatrz sobie na listę styczniowych dzidziusiow- prawie wszytkie urodziły się przed terminem :)

dsc009343mz.jpg

pomyliłam tematy i gdzie indziej wkleiłam brzusio sorry za to ale moje myślenie ostatnio oj ciężkie ;) ;)
będziecie musiały dziewczyny oglądać mój brzusio w dwóch tematach sorry ;)

o jest i tutaj brzusio, a ja juz sie domagalam tam wyzej brzusia na tym watku ;D
fajny fajny brzusio!!!!!a jakzeby inaczej!

reklama
No i ja widze:) Ale pileczka:):)
Moj ma 104 cm nadal choc wczoraj jak bylam w Silesi to jak chcialam wyjsc nie moglams ie zapiac w moja ostatnia kurtke...troszke sie martwie bo maja przyjsc mrozy a ja jeszcze jestem chora:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry