• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Maxin, tak jak pisze Ewe, brzuchol ostatni to konkretny!!!!Super zestawienie, czy mozesz powiedziec jak to zrobilas?bo ja za chiny ludowe tego nie potrafie a fajnie by bylo zrobic cos takiego, tym bardziej, ze wydaje mi sie ze on jakos stoi w miejscu, sama nie wiem, ale wiem, ze corcia rosnie wiec niewazne czy brzuch rosnie, wiem ze uda to urosly, swedza jak na rozstepy, ojej, wiec zaczelam sie bardziej intensywnie smarowac, mam nadieje, ze nie bedzie az tak zle:)
aha no i moj brzuch, z dzisiaj nawet, hehe:)

aha z gory wyglada na giganta, a w czerni to jakis taki maly sie zrobil, ale jak ide pod gorke, o mamo mamy taka gore, jak trzeba isc do sklepu, to ide z 10-15min, a normalne 5gora 7sie idzie, a macica sie stawia wtedy niesamowicie, normalnie czuje sie jak takie sloniatko, albo wieloryb, ale za to z jaka zawartosca!!!!!! :laugh:

Maxin, fajne zestawienie, widac jak rosl pieknie, a ten ostatni mi sie najbardziej podoba :) Juz taki konkretny ciazowy :) Piekne sa ciezarne brzuszki :)
Tamarunia, do twarzy Ci w czerni i faktycznie czarny wyszczupla, wiec jaki brzuszek sie wydaje mniejszy, ale to tylko pozory, bo jak sie przyjrzec dokladnie, to piekna pileczka z niego jak zawsze i wcale nie taka mala...

Sliczny Brzus Tamarunia!!!!!
A mi sie cos popsulo i mezus na jutro pozyczy aparat i zrobimy brzuszki:):)
a tak to mam tylko na kom i nie moge przeniesc buuu:(:(

Maxin super zestaw brzuszkow. Nadal szczuplutka a brzus pokazny ;D
Tamarunia ładny brzucholek chyba bardziej spiczasty sie zrobił albo mi sie wydaje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry