• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Angie-ślicznie wyglądasz!! no i tak szczuplutko. A brzusio to zrobił Ci się taki szpiczasty, ale u mnie jest tak samo-też każdy mi mówi że mam zupełnie inny brzuch niż w ciąży z Agatką i sama też to widzę. To niby tylko takie gadanie, ale w wielu przypadkach się sprawdza.

angie fajny masz tatuaz ;D masz go na obu udach tak???Fajny trybal
Ja po prodzie chiala bym zroic sobie na krzyzu,mysle i projektoje sobie wlasnie fajowy motyw kwiatowy,bo trybale na krzyzu juz sa bardzo oklepane i chce jeszcze dorobic kwiat do mojego tatu na brzuszku,tylko nie wiem jaki.Hmm...a jakie kwiaty w maju kwitna???

Tamarunia, ale rewelacyjnie wyglądasz, kurcze wazysz tyle co ja a ty jesteś jakas taka bardziej proporcjonalna ode mnie  >:( I u ciebie tych kilogramów w ogóle nie widac. Wszytsko masz tak po równo. A ja mam szczupłe ręce, kiedys miałam całą górę szczupłą a wielki tyłek i grube uda. A ty wygladzas bardzo zgrabnie. Ile ty masz wzrostu?
Angie wow, jaki brzuchol!!! Cudny ale ci urósł - pięknie!!! I bardzo ładnie wyglądasz- dalej szczuplutko.
Maxin- fajne zestawienie, mamusia jak zwykle zgrabniutka :). Dobrze, że tatuaż ładnie wygląda, musiałas mieć go naprawde profesjonalnie zrbionego. :)

Wkoncu!!!!

Nasz brzuszek w 32 tc :)
img19469yj.jpg

img19484nq.jpg

Lilith, WOW - superacki brzusio. piekny po prostu. A ty nic a nic nie przytylaś, zgrabniutka jak zawsze.
PS. Fajnie że choć jedna nie śpi. jak wreszcie mam stałe łącze i moge poklikac więcej to wszytskie śpią :(
A brzusio po prostu superowy. ja nawet widze że mała coś wypina powyżej pępka- -chyba pupę - albo to taki odblask poszedł....

Wow lilith ale wielki i sliczny brzucholek ;D teraz jak tak na niego patrze jaki jest napiety i az zyłki widac to sobie zaczynam wyobrazac jak sie odznaczaja na nim czesci ciała dzidzi :)
Dziewczynki dzieki za miłe słowa :)

reklama
Angie i Lilith!!!piekne wielkie brzusie z cudowna zawartoscia :laugh::):):)
Wesolutka!!Ja zawsze jak widze brzuchy to mi sie wydaje na pierwszy rzut oka, o taki sam jak moj, ale potem juz po przypatrzeniu sie jednak widze za jest inny, bo przeciez kazdy jest inny i oryginalny!!:)
Gluszek, z tego co widzialam na twoich fotkach sprzed ostatnich kilku miesiecy, to ty jestes jak najbardziej proprocjonalan babka na swiecie. Kobieto uspokoj sie i spojrz na siebie laskawszym okiem!!!!no normlanie jakbym siebie slyszala sprzed dwoch lat!!!!Ja ci mowie, ze wygladasz slicznie!!!przetlumacz to sobie i juz!!! (hehe latwo powiedziec ::) )

Wiecie co?ja sie nie maluje zazwyczaj(tak mi wychodzi statystycznie raz na miesiac) a mam cere z naczynkami, w ciazy 5razy gorsza niz przed!!!!i tak czasem jak ktos rozmawia ze mna i patrzy to pojawiaja sie takie mysli, ze oj, pewnie mysli, ze jestem brzydka ;D ale zaraz sobie mysle, ale to moje pajaczki!!!tak mam, tak sie urodzialm, tak mnie Bog stworzyl. i przestaje myslec.koniec na ten temat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry