• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Tamarunia masz super podejscie :) Tak trzymac !
Maxin trybalka mam tylko na lewym udzie. A po okresie karmienia planuje zrobic sobie małego aniołka na łopatce na czesc dzidziusia. Moze pod spodem zrobie date urodzin ładnie wkomponowana czy cos takiego :)

reklama
Angie i Lilith - ale fajne brzuszki macie - super
angie - super tatuaż
maxin - z tatuaem na plecach - w okolicach dolnych - to trzeba uważać - ja też chciałam sobie tam zrobić - ale facet mi odradził, bo mówił, że mogą być problemy póżniej przy znieczuleniu zoo przy porodzie. Nie wiem ile w tym prawdy ale wtedy zmieniłam położenie i typ tatuażu na moje jaszczurki na brzuszku.

Lilith, ale piekny brzus i tez mi sie wydaje, ze mala akurat cos wypiela albo Ty miesnie tak scisnelas. Poza tym masz pepus wystajacy. Moj jest prawie plaski, ale nie wiem czy zacznie wystawac - raczej wyglada na to, ze sie bedzie rozciagal na plasko...

Nie ja nic nie wypinalam bo to dzis w nocy robilismy i bylam padnieta i mala zaczynala sie wyglupiac:) Ale nie zwrocilam nawet uwagi hihi :)

Co do tatuaza to ja mam w dolnej parti plecow nad posladkami:):) i nikt mi nic nie mowil ze cos nie tak moze byc:):)

Lilith - zalezy jeszce jak masz - ja chciałam wypełniony w środku i duży. Albo tylko facet mi tak nagadał - nie mam pojęcia. Bo taki ażurkowy chyba nie przeszkadza.

Wołacie - ile tu nowych brzuszków:)- ja z czerwcówek :)ba - my z Klaudysią w brzuszku:)- śliczna ta Wasza galeryjka- brzuszki cudne!!!!!Kazdy inny..boomba!

Lilith - cudo brzusio! a pamietam niedawno obie wyczekiwalyśmy dwóch kreseczek..potem.te mdłosci..a dziś podziwiamy rosnące brzuszki- ślicznie wyglądasz!..jeszcze troszeczkę i będziemy tulić nasze Skarby w ramionach!:)

Dużo zdrówka Wam życzymy!!!!!

Witaj Rusałka

Ale fajnie - dzisiaj mi przezkoczył suwaczek na 8 miesąc. ( tak w żeczywistości to czoraj zaczęłam ósmy miesiąc - ale nie będę z progeamem kłóciła sie o jeden dzień ;))

oj Angie zebym to ja do wszystkiego miala takie podejscie.....MAm straszne problemy z cierpliwoscia, koszmar, przed ciaza poziom cierpliwosci byl nminimalny, ateraz jade na deficycie. JAkie sa sposoby na cierpliwosc???????

MAxin tulipany!!!

reklama
Lilith no w koncu zobaczylismy twoj sliczny bzruszek i zgrabna mamcie,wygladasz supernacko ;D

Dzieki za porady,bzy fajowo pachna zapominlam o nich,ale chyba ciezko by wkaponowac je w tatu.wiec moze jakas mala orchidea no zobaczymy.A tatu dopiero po porodzie chce zrobic na wakacjie ;DWiecie zastanawialam sie jak to bedzie jak bedziemy karmic piersia czy mozna chodzin na solarium,gdzies czytalm,ze laski w sumie chodza jak dzidzi ma juz 3 m-cy i to nie szkodzi,hmmm....
tak sie zastanwaim wiecie cos moze na ten temet????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry