• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

znow m1 naszej malej:(poki mam aparat trzeba wykorzystac ;D)

obraz0585os.jpg

obraz0577ke.jpg

obraz0615kn.jpg

obraz0625pr.jpg

obraz0634av.jpg

reklama
Dziewczyny super brzuszki! I jakie roznorodne :D Np julienx taki nieduzy a lilith taka sporasna piłeczkaa :) Super Fotki. Anita tez super figorka i brzusio !

anita, no prosze Cie, jakiez to rubensowskie ksztalty?? smiem przypuszczac, ze mistrz nawet by na Ciebie nie spojrzal i nie dlatego, ze nie jestes ruda   :laugh: Bardzo ladnie wygladasz!
julienx bardzo apetyczne zdjecia!
Lilith, alez faaajny, duuuzy ten twoj brzusio!!ja tez chce taki!!
Tamarunia jak za poltora miesiaca rozdwajala...? Ty mnie nie strasz, zaczelam 7 msc dopiero :laugh: chyba, ze to bedzie bardzo powoli  :laugh:  

ojoj no tak!ja juz wchodze w 8miesiac:)co ja mowi , juz weszlam:) i dlatego mi sie tak napisalo:) nie nie !!nie chcialam cie przestraszyc!!!jeszcze czego!!zeby mi myszy po domu chodzily?(to glupiz zabobon mowiacy, ze jak sie odmowi kobiecie w ciazy, albo cos zlego sie jej zrobi to myszy do domu przyjda ;D) :laugh: ;) :)
No dziewczyny!!!jakie ksztalty!!!Anita ty mnie rozbroilas z tymi rubensowskimi ksztaltami!!!!!toz tam ani jednego faldka nie widac!
a tak dla kontrastu my:) w 31weeku i 2dniach caaaali ubrani:):):):) ;D w kurteczce po mezusiu :laugh:(moja za mala)

TAMARUNIA coraz wiekszy ten twoj brzuszek ,super kurtka.A tak apropo czy ta chustke to zawsze nosisz na glowie?bo chyba nie ma zadnego twojego zdjecia bez niej?rozumiem ze to specjalne nakrycie glowy?np.mam znajomego w anglii jest z indii i widzialam zdjecia jego coreczek w strojach takich jak sie w jego kraju nosi,super wygladaly.

Tak Helunia nosze caly czas wowczas gdy jestem w otoczeniu mezczyzn(wylaczajac oczywiscie meza, brata, tate)oraz innych ludzi oprocz rodziny(mama ciocia siostr). Indyjskie stroje sa bardzo podobne w zaszdzie niektore nawet takie same jak pakistanskie(skad pochodzi moj maz). Z tm ze w pakistanie nie ma sari, no i te wyjsciowe ubrania sa faktycznie bardzo ladne natomiast te na co dzien mnie nie zachwycaja!!!!!szczerze powiedziawszy mialam na sobie tylko pakistanska suknie slubna, a tak to na razie nie planuje nic sobie kupowac!!!czulabym sie jak przebrana(to nie moja tradycja), natomiast bardzo chetnie nosze latem indyjskie bluzeczki(nieraz w polsce mozna spotkac do kupienia-tu sa baaardzo tanie i super na lato i zakrywaja bez problemu pupe)

reklama
a skad ty w ogole jestes Tamarunia?a tak apropo anglii to mieszkalam tam rok najpierw w trowbridge tj w hrabstwie wiltshire a pozniej w chippenham wiesz gdzie to jest?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry