• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Ja jak tylko skoncze 8 tydzien i zaczne 9 to sie pochwale...wiecie w 8 stracilam dzidzie i jestem przewrazliwiona...ale jest juz wiekszy bo wyzej gulka urosla:)

gosiek jak tez z tego zamieszczam :) 
no a gdzie ten twoj brzuszek :) ???
A tak swoja droga jak to u was wyglada z ciuszkami? ja mam jedne fajne spodnie i one beda dobre bardzo dlugo bo sa na gumce....pokaze na zdjeciu za 4 dni :) ale np bluzki mam przykrutkie z powodu biustu i brzuszek juz przez to widac jak wystaje:) no i niewiem czy kupowac w przyszlym miesiacu normalne ciuszki czy juz ciazowe ??? wkoncu to juz bedzie koniec I trymestru...a takie ciuzki kupujecie w jakims sklepie? bo ja wlasnie niewiem ...chyba bede sie musiala do katowic przejechac:(

Fotka mojego brzuszka juz zrobiona tylko jeszcze nie przerzucona na tego kompa co trzeba ;). Postaram sie jutro to nadrobic (ale niestety nie obiecuje, bo przy tym moim lezeniu roznie bywa)
Jesli chodzi o ciuchy ciazowe to sa super w H&M. Jest tam wszystko: bielizna, rajstopy, bluzki, koszulki, spodnie, spodnice. A najlepsze jest to, ze na przyklad bluzki wygladaja jak normalne i jak ostatnio mierzylam to pasowaly idealnie. Potem sie po prostu ladnie naciagaja i nie sciskaja brzucha dzieki specjalnym materialom. Niektore sa naprawde bomba. Trafilam tez kiedys na adres sklepu internetowego z ciuszkami dla przyszlych mamus, ale nie pamietam niestety strony :(

128ec1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry