• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dzieki dziewczynki :) Ja od wizyty u gina jestem uskrzydlona.
Lilith na pewno bedzie dobrze - nic sie nie martw!! Ciesz sie ciaza i tym, ze mijaja Ci wymioty. A spodnie nie sa ciazowe. Kupilam je w Reserved jakos chwilke przed ciaza, czyli gdzies na poczatku sierpnia. Moze jeszcze takie maja. Ale sa juz za ciasne. Tzn stac sie da, ale jak siedze to cisna :(

reklama
No bylam tam w sobote i niezauwazylam:( choc przyznam patrzylam bardziej na bluzki:(
ja tez spodnie brazowe co w nich ostatnie zdjecie mialam mam z tamtad!i jestem zachwycona!tez kupilam przed ciaza a beda dobre jeszcze napewno z jakies 2 miesiace a jak sie ud to i do konca!!:):)

cześć Dziewczyny:) Melduje ze dołączam do majówek:) (ok 21.05)

czytam was na bierząco ale własnie dzis postanowiłam sie ujawnic:)
hm/// tak w skrócie- zdjecia mojego brzuszka jeszcze nie mam bo jeszcze nic nie widac-9 tydz.

Maleństwo ma juz 2,8cm a dokucza !!-- chyba mi skacze po zoładku-najbardziej go to bawi nad ranem= ja pedze do kibelka.

A tak serio bardzo mnie mecza: :Dwymioty, nudnosci w zasadzie cały czas, boli mnie w krzyzu, ale i tak jestem cała szczesliwa:)

Słyszałam ze jak sie wymiotuje to znaczy ze dzieciaczek jest silny=ze ma duzo swoich antygenów do genów mamy:)

pozdrawiam

ps kiedys popracuje nad suwaczkiem:)

U nas tez pieknie, ale ja nie moge wyskoczyc na spacerek :(.
Przed chwillka przymiezrylam pare ciuchow ciazowych pozyczonych od kolezanki i sie zmeczylam jakbym ziemniaki przekopywala :(, musze wiec uwazac z tym wracaniem do zycia,,,

pewnie ze uwazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bejbiś najwazniejszy:):)

niech sobie zdrowo rosnie , niech mu wszystko rosnie :)

Ja planuje popatrzec za biustonoszami:) musze poprzymierzac bo nie wiem jak mi sie teraz przekłada na rozmiary, a ze starych ostał sie 1:)

ps:) przynajmniej otwórz okno i przwietrz pokój:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry