• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dzięki za komplenta - wiedziłam że jak wkleję zdjęcia to od razu mi się humorek poprawi. Hihih Angie - dobre z tym dresem i kalesonkami - nie ma to jak byc sexi w domu, nie?
A O0 będzie - ale na razie mam kate straszne fryty na głowie to nie będe was starszyć ::)

reklama
Kurcze Głuszek - ja tak samo jak Angie z Twoich opisów myślałam, że chomikujesz jakiegoś giganta a tu proszę-wymiarowo normalny ładny brzucholek. Jak frytki doprowadzić do ładu to ja też czekam na obciętą część zdjęcia!

angie śliczny brzusio i pempusio....
helunia niezla pileczka i ruchy fajnie uwidocznione... ja wczoraj probowalam nagrac na kamerke ale co sie do tego zabralam to dzidzia uspakajala sie... ;)
agatatie piekny brzusio....
gluszek sliczny brzuszek i nareszcie jakies twoje zdjecia... :)

Agatatje! ale super wygladasz w tej sukience!!! niesamowicie sexownie!!!!!
Gluszek ale ty zgrabna jestes! bardzo ladny brzuszek! taki nie za duzy i nie za maly:) slicznie!

Gluszek ale sliczny masz ten brzuszek i pepuszek wogole ci nie wyszedl,oj mi to tak odstaje,czesto sie lapie za niego bo ocieram sie o rozne rzeczy i to drazni :)

a to moj brzucholek dzis rano:
brzuszek38tydzi3dni0ng.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry