• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Trini bardzo ładnie wyglądasz. a niech patrzą i zazdroszczą bo prezentujesz sie super.
Gunia
gunia pisze:
Ja byłam w niedzielę na chrzcinach i sie nasłuchałam jak to dobrze wyglądam i jak ciąża mi sluży - brrr, że taka okrąglutka, brrrr
skąd ja to znam własnie z tego powodu nie chodze po żadnych znajomych, bo ostatnio jak usłyszałam miło by było jak byś przyszła popatrzyli byśmy jeszcze na misiaczka to odrazu sie zle poczułam i nie poszłam.
Ci ludzie sa  :o okropni

udało mi się zabezpieczyć przed takimi pytaniami i mówię, że urodzę na koniec maja albo w czerwcu, przynajmniej mnie nikt nie męczy pytaniami tego typu "jeszcze nie urodziłaś"

ooooo ile brzusiow!!!!
Sliczne!!! jej dziewczyny cieszcie sie nimi poki jeszcze macie hihi!!!!
Ja tez musze sobie zrobic:):) mam nadzieje ze zdaze:) bede miala brzuszek w 41 tc:)

A wiecie to jeszcze nic ja poszłam ostatnio do chirurga naczyniowego wchodze do gabinetu i opisuje te zyły i to co dostaje na to a on patrzy na mnie i mówi PANI JUZ PO PORODZIE??
ja zdębiałam patrze na niego jak na wariata i myśle gdzie ja trafiłam? Mówie nie jeszcze przed. on powiedział to prosze przyjśc po i skasowal 100zł.

Kate, dawaj kawał o Chińczyku, bo nie znam ;D ;D ;D

Ja dziennie odbieram ok. 5 telefonów i jeszcze więcej smsów, czy już. Wkurza mnie to, więc odbierając telefon, od razu mówię na dzień dobry: "Nie, jeszcze nie urodziłam". >:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry