reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
A+T+ mam normalnie identyczne spodnie!!!!kropka w kkropke tylko koloe u mnie bezowy , tez z H&M i ...spadaj, chociaz brzuch serio identyko jak u ciebie, nie wiem czy dlaczegoego spadaj ami(jak chodze lub wstaje to musze je podciagnac) rozmiar dobry , jak stoje to sa swietne , no tak jak trzeba. wkurza mnie to, a a cena:25&pound;

Dziewczęta- spodnie BOMBOWE!!!!
Ja tez takie chce!!!!!!!!!!!!!..choc u mnie jeszcze kompletnie nic..a nic nie widac..ale juz rozglądam sie..-śliczniunie te spodenki..ciekawe, czy nogawki też mają dlugie..bo ja dosć wysoka jestem i długasne nogi mam..Większosć spodni to, albo odpruwam mankiety..itd..:)..albo muszę sie np. jeansowych naszukac:)- by byly dobre;)
Wczraj kipiłam sobie taki golfik -bezrekawnik:)- dluższy..białawo-czarny(przeplatana wełna)..i tez sądze,ze bedzie fajowo zakrywał caly brzuszek..a pod można założyc wszystkie bluzeczki..nawet te krótsze:)..

Coz za ulga kiedy nic nie cisnie w brzuch, uff :)

w ktorym ty jestes tygodniu????przepraszam ze pytama ale jak na rodzaca w maju to spory twoj maluiszek juz jest

To wkoncu ja...czuje sie juz znacznie lepiej i A+T przyszlam wychwalic twoje super gatki i brzuszek jak zwykle sliczny:):) Podobny do mojego choc u mnie bardziej wypukly z gory :mad:
Czarownica ona jest w 16 tygodniu:)

Super:):)
Mi sie wydaje ze brzus taki wsam raz:) ja jestem w 15 a mam dosc podobny mimo iz nie jem nic i chudne:):) Ale to zalezy od kobiety:)

ja bardziej poszerzylam sie w talii ale brzusio tez mam szzcegolnie wieczorem ale ruchow jeszzce nie czuje, moja mama mowi ze jak na ten tydzien to i tak brzuszek mam ladny
a ty ruchy czujesz????

reklama
Do góry