• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
A+T+ mam normalnie identyczne spodnie!!!!kropka w kkropke tylko koloe u mnie bezowy , tez z H&M i ...spadaj, chociaz brzuch serio identyko jak u ciebie, nie wiem czy dlaczegoego spadaj ami(jak chodze lub wstaje to musze je podciagnac) rozmiar dobry , jak stoje to sa swietne , no tak jak trzeba. wkurza mnie to, a a cena:25£

Dziewczęta- spodnie BOMBOWE!!!!
Ja tez takie chce!!!!!!!!!!!!!..choc u mnie jeszcze kompletnie nic..a nic nie widac..ale juz rozglądam sie..-śliczniunie te spodenki..ciekawe, czy nogawki też mają dlugie..bo ja dosć wysoka jestem i długasne nogi mam..Większosć spodni to, albo odpruwam mankiety..itd..:)..albo muszę sie np. jeansowych naszukac:)- by byly dobre;)
Wczraj kipiłam sobie taki golfik -bezrekawnik:)- dluższy..białawo-czarny(przeplatana wełna)..i tez sądze,ze bedzie fajowo zakrywał caly brzuszek..a pod można założyc wszystkie bluzeczki..nawet te krótsze:)..

To wkoncu ja...czuje sie juz znacznie lepiej i A+T przyszlam wychwalic twoje super gatki i brzuszek jak zwykle sliczny:):) Podobny do mojego choc u mnie bardziej wypukly z gory >:(
Czarownica ona jest w 16 tygodniu:)

ja bardziej poszerzylam sie w talii ale brzusio tez mam szzcegolnie wieczorem ale ruchow jeszzce nie czuje, moja mama mowi ze jak na ten tydzien to i tak brzuszek mam ladny
a ty ruchy czujesz????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry