• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Ja taż sobie dzisiaj pstryknę i postaram si e dzisaj lub jutro wkleić - ale po szpitalu po tych ich lekach rozkurczowych mi się dość powiększył i nawet go dość sporo widać ;D - ale ciesza się sie - juz nie muszę ukrywać bo w pracy wszyscy wiedzą ( mój mąż i kierowniczka rozmawiali z szefem - hi, hi, hi - upiekło mi sie tym razem) - ja go tylko wprawiłam w osłupienie jak dzwonił do mnie, żebym przyszła do niego a ja mu odpowiedziałam, że leżę w szpitalu ( przy czym widział mnie 2 godziny wcześniej)

reklama
oj czekamy z niecierpliwoscia!!!! :):)

a wiecie co moj mezus zauwazyl wczoraj?! ze mis ie roi juz ta linia brazowa:) hihi niemoglam w to uwierzyc ale faktycznie jest juz dosc wyrazna:)

no i sa fotki brzuszka :) Mozna tez zobaczyc delikatna linie pod pepkiem :P

brzuszek3maly6oy.jpg

brzuszek4male4jz.jpg

brzuszek5male4ty.jpg

Jest twardziutki i widac go juz nawet troszke na lezaco. Mam ochote sobie kupic i chodzic w spodniach ciazowych, ale niestety na razie tylko leze i poleze tak jeszcze conajmniej 3 tygodnie.

oj sliczny brzuszek!!!! ja mam taka sama linie i tez ciemne wloski!!! a brzuszek moj tez juz ladnie widac nawet w ciuszkach:)

gratuluje slicznego brzuszka!!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry