• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Ewe26! Ale brzucholek. SUPER!!!! Gratuluję. Naprawdę śliczny!!! Mój też troszkę urósł (zdjęcie niestety nie wykadrowane bo z samowyzwalacza). Popatrzcie same:

Ale sliczniuchny!!!!!!
I widac juz pieknie! a ty narzekalas ze nie :)
Wygladamy juz jak prawdziwe mamy!!!

Co do mojego to rosnie w szalonym tepie....niewiem od czego ...ale tez super faluje jak mala sie wierci:)

Macie wszystkie super brzucholki-co ciekawe każdy inny i to w podobnym okresie ciąży. Kupujecie już coś dla swoich maluszków. Mnie strasznie korci, ale po moich przejściach chyba wolę nie zapeszać, obiecałam sobie że wytrzymam z zakupami do 30 tygodnia.
Dziewczyny mam pytanko, jak Wy wstawiacie zdjęcia czy poprzez opcje dodatkowe i tam załączacie dany plik ze zdjęciem? Próbuję ale coś mi nie wychodzi.

nasze malenstwo w 22w6d :):)

znowpepuszek9ap.jpg

hihi5rt.jpg

my8wk.jpg

hihi niemoge sie nim nacieszyc:):)

no no, ale brzusie :)
a moj nic nie rosnie - juz sie tak przyzwyczailam do takiej wielkosci brzusia jakbym zawsze taki miala. :)
Ciekawe jest to, ze przestal rosnac jak malutka sie przekrecila golwa w dol i juz jej najczesciej tak nie czuc mocno przy skorze. Mam nadzieje, ze wtulila sie w mamine wnetrznosci, a z nia sama wszystko gra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry