• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

no fajne te brzucholki, ja moze jutro cos wkleje?jutro bedzie juz pelne 23tygodnie. NAsza FAsola cos slabo sie rusza ostatnio, dlatego, jednak dzis pojedziemy kupic te machine, a co tam po tamtych przezyciach, lepiej dmuchac na zamrozone.
A ja zawsze ide do opcji dodatkowych i tam dolaczam zdjecie, tylko przed tym zawsze robie sobie zdjecie mniejsze,, a mniejsze zdj robie tak:otwieram zdj przez painta, ide do Image i w opcji drugiej od gory, wstawiam ile procent chce zmniejszyc zdjecie i zachowuje, a potem dolaczam do wiadomosci. NAmotalam, jakby co jeszzce raz moge wytlumaczyc lepiej, ale daj znac.

reklama
ewe, głuszek, lilith - super zdjęcia
Ja sobie też niedługo pstryknę - ale aparat mam w pracy ( mam ciekawe modelki do fotografowania - wierzby, topole itp ;D ;D) - ale na piątek zwiozę z powrotem to się obstrykam dookoła

ja wybieram ta ostatnia:):) pod linkiem dla przyjaciela:) ale ta tez fajna bo jak klikniesz widac duze zdjecie:)
i az niemoge uwierzyc ze ty jestes w 20 tygodniu:):) super maluni brzusio!!!!

I w koncu dzis zrobilam fotki i tak porownujac z wczesniejszymi, to jednak brzuszek rosnie, ale w gore, a nie do przodu :)

Nasze 23w5d:

brzuszek23w5d01male9xc.jpg

brzuszek23w5d04male8xd.jpg

brzuszek23w5d07male4pd.jpg

brzuszek23w5d05male3aj.jpg

reklama
A+T rosnie bardzo ladnie :) Mnie tez sie podniusl brzucho i nawet ostatnio gin mowila ze mam dno macicy juz na wysokosci pempka a podobno powinno to dopiero tak byc w 25tc. Rosna sobie te nasze brzuszki roznie i kadej inaczej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry