• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

anita, A+T+ bardzo piekne brzuszki!!!!!
Wiecie co ostatnio mi siostra powiedziala?"Wygladasz pieknie z brzuszkiem, moze nawet lepeij niz bez" :D :laugh: ;) ;D
heh, no wiec ja tam nie wiem jak wy dziewczyny sprzed, ale z brzuszkami wam pieknie.

reklama
O RETY JAKI MALUTKI BRZUCHOLEK SUPEROWY,ALE PRZYJDZIE CZAS,ZE PEWNIE WYBIJE JESZCZE BARDZIEJ NIŻ NIEKTÓRYM Z TYMI WIĘKSZYMI:)))))))LILITH NIEWĄTPLIWIE PRZODOWNICA:))))ALE A+T TEŻ MASZ SPORY BALONIK JUŻ:)))JA MYŚLAŁAM,ŻE MAM SPORY JUŻ,BO I TAK MAM O WIELE WIĘKSZY NIŻ Z EWĄ,A TU BABKA DENTYSTKA NIE ZAUWAŻYŁA,ZE JESTEM W CIAŻY I ZDZIWIŁA SIĘ JAK POWIEDZIAŁAM,ŻE PIĄTY MIESIĄC...CHYBA JESZCZE NIE MA DZIECI:)))))

patrzmy też na to kto kiedy ma termin bo np nie wiadomo jak będzie mój brzuch wyglądał za 3-4 tygodnie :) To się zmienia z dnia na dzień a różnica między nami sięga czasami prawie miesiąca.

Jakie ładne brzucholki! I faktycznie rózne. I racja ze trzeba patrzec na terminy. ale przoduje Lilth i a+t ::) ale fajne brzuchy. Anita fajny malusi :) ja tez mam maly chociaż z kazdym dniem coraz większy i jak porównam do tego sprzed ciązy to ogromniasty, ale w ciuchach za bardzo jeszcze nie widać , zalezy w czym za to na golasa wyglądam jak kulka, wcale mi ta ciąza nie sluży tak jak tobie Tamarunia. zaczęłam sie kąpać do tej pory brałam tylko prysznic z zalecenia lekarza i okazalo się że mi się brzuchol w wannie nie miesci nie zanurza się w wodzie musze lac pełną wannę ;D

Dzieki za mile slowa :)
No Lilith i ja przodujemy, bo mamy wczesne terminy, ja na ostatnie dni kwietnia przeciez. Dlatego warto pisac przy dolaczaniu zdjecia ktory to tydzien i potem tygodniami porownywac :) Chociaz Lilith jest tydzien "mlodsza", a brzuszek chyba jednak ma nieco wiekszy, chociaz trzeba przyznac, ze o troszke innym ksztalcie. Mnie to ciagle fascynuje, ze te brzuszki tak roznie rosna i maja takie rozne ksztalty. :)
Tamarunia, mi tez wszyscy mowia, ze ciaza mi sluzy i ze nie mam sie zmieniac po ciazy (ciekawe czy maja na mysli brzuch, pupe czy piersi ;)). Meza siotra i jej maz stwierdzili, ze teraz wreszcie wygladam jak kobieta, a nie jak dziewczynka hehe. Niestety twarz mi nie wydoroslala, wiec pewnie dalej wygladam na ciezarna nastolatke ;)

A+T no kazda z nas ma jednak inny ksztalt:):) moj zmienia prawie codziennie...tzn jak mala sie wirci...ale to tylko na wieczor...i tez idzie mi do gory bo tez gin mowil ze macica na wysokosci pepka:):)

ja jestem ciekawa jakie bedziemy miec teraz koncem 6 misiaca lub 7 :):) hihi :) No i ciekawi mnie to ze mimo iz tak malo przytylam to mam taki pokazny brzucholek:)

Dziewczyny trzeba jeszcze brać pod uwagę jak która sobie zrobi zdjęcie. Bo jak wciągniemy brzuch to jest on ZDECYDOWANIE mniejszy niż jak go "puścimy". Proszę oto namacalny dowód:
Wciągnięty:

Puszczony:

Mój mąż stwierdził, że jestem chyba nienormalna, że sobie takie "eksperymenty" przeprowadzam, hihihi. ach ci faceci.... co oni wiedzą :) 8)
I proszę nie patrzeć na moje tłuszczyki i schabiki

Gluszek nieamowite!!! ja wlasnie wciagnac nie moge...a jak wciagne to tylko zebra wystaja ale pilka jest nadal....wyglada to bardzo smiesznie....albo tragicznie jak u tych wyglodzonych dzieci...ale wielkosc brzuszka u mnie pozostaje ta sama...
jeszcze tylko musze sie zmierzyc rano i wieczorem po papaniu czy duzo cm sie przybiera:)

reklama
No widzisz :) A ja tak mam. Tyle, że nie wyobrażam sobie chodzić 24 godziny na dobę z brzuchem wciągniętym na sztorc bo to się oddychać nie da. Inszy fakt, że te zdjecia są z przed dwóch tygodni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry