• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
JA osatnio przegladnelam nasze brzuszki od poczatku,rosna wspaniale,moj nie nalezy to tych najwiekszych,ale przeciez to nie o to chodzi,aby miec jak naj wiekszy prawda,kazda z nas jest inaczej zbudowan i w tym samym tygodniu mozemy miec rozna wielkosc.Najwazniejsze aby pociechy byly zdrowe i dobrze sie rozwijaly,prawda :)
A to moj brzusiu w 22tygoniu:
brzuszek22tydz8ue.jpg

angie, ale zgrabniutka kobietka z ciebie :) fajny ten brzusio.
Maxin78 pewnie że nie jest najważniejsza wielkość brzuszka, ja też nie mam największego. Ja i Lilith jesteśmy w tym samym tygodniu a jaka różnica. Zawsze myślałam że to szer. bioder, że im szersze biodra to brzuszek mniejszy. Ja mam wąskie biodra i mały brzuszek ::)
A tak wogóle to dzieje się coś z tym tatuażem ???

Maxin mozesz sama sobie go przeciez przerobic:):)moj maz do mojego ciagle cos dodaje:) tak samo ja sama do moich do ktorych siegam:)ale ja mam ogolnie chyba takie jakies zboczenie....bo podobne zdanie mam o przebijaniu uszu itd:)
I ja znow slyszalam ze skutki ciazy na tatuazu widac dopiero pozniej...jak brzuszka juz nie ma:(:(

reklama
angie, piekny brzuszek, no i naprawde jestes zgrabniutka
maxin78, wcale nie masz takiego malego brzuszka, a poza tym masz racje, ze przeciez nie o to chodzi.
Ja uwazam, ze to cudowne, ze one rosna sobie, tak niezaleznie od nas i na poczatku tak ich wypatrywalysmy, a teraz juz nie da sie ukryc, ze jestesmy w ciazy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry