reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Artystka ja tez kupilam pare rzeczy dla malego na ciuchach:))))

Ale duzo tez mam nowych z promocji np w realu byly 2 szt body za 3 zl.Na ciuchach to kupuję raczej takie bardziej wyjsciowe rzeczy a nie takie bielizniane.

reklama
mazia no ja wlasnie też ;) jest u mnie sklep w takiej mini galerii i tam jest np 3 szt bodziaków za 30zł ;) poczekałam miesiąc i były za 15 zł ;) A po nastepnych 2 tygach już te 3 pary bodziaków za 9 zł były wiec kupiłam :D
Ogólnie warto kupywać na promocjach i na ciuchach. Ja właśnie ubolewam bo miesiac temu zamknęli mi ciuszki fajne :( byly tam ciuszki z C&A czy z H&M z reeboka czy nike super i tanie (na mnie) a na małego to było z milion rzeczy i w czwartki zawsze każdy ciuszek był po 2 zł i minus jeszcze 70% xD więc kupywałam za śmieszne pieniądze

mazia a Ty na 4 marca masz termin widze. A chciałam zapytać dlaczego masz cesarke?

Artystka na 1 kwietnia mam termin ale od 4 marca moja ciąża bedzie donoszona wiec moge juz spokojnie rodzic.Ale tetminu cesarki jeszcze nie mam.Mam nadzieje,ze 1 marca na wizycie sie dowiem.Fajnie by bylo tak ok 20 marca.A cc mam ze wzgledu na odklejającą się siatkówkę;/

mazia hm może pomyślisz ze głupia jestem, ale jak to odklejająca się siatkówka?
Ja nosze okulary mam astygmatyzm i nie wiem w sumie czy musze isc do lekarza.. czeka sie miesiac na okuliste ;/ A kasy to ja nie mam na wizyte

ja albo allegro, albo wyprzedaze albo ciuszki :)....

ja wlasnie obzeram sie lodami mniami :P....

mialam dzisiaj z 4-5 skurczy ale "rozchodzilam" je :)...

iii... moj ukochany szczurasek sie rozchorowal, chyba go cos ostatnio przewialo i teraz psika i "chrumka" biedaczek :(... dostal wody z miodem, cytrynka i czosnkiem i powinno pomoc... mam nadzieje :(...

Dziewczyny wy to macie z tymi skurczami.Jak to sie objawia? bo nie chodzi Wam chyba o stawianie macicy.

Artystka astygmatyzm nie jest problemem i wskazaniem do cc.Więc nie masz sie co martwic.A co do mojej siatkówki to po prostu mi się odkleja i przy wiekszym wysilku mogla by sie całkiem odkleic i moglabym stracic wzrok w tym oku:(.

mazia to dobrze ze astygmatyzm nie jest problemem.
A Tobie kochana współczuje i uważaj na siebie!! ;)
Fajny ten filmik ja gdzies widzialam 40minutowy film od poczecia.. Z discovery na necie bylo.. to byly 2 filmy po 20 minut ;) super wszystko opisane łącznie z porodem wszystko pokazywali i tłumaczyli ;]

reklama
Dziewczyny wy to macie z tymi skurczami.Jak to sie objawia? bo nie chodzi Wam chyba o stawianie macicy.
kazde twardnienie macicy poczynajace od dna, biegnace przez cala macice nazywany jest skurczem ;).... slabe skurcze sa bezbolesne, te mocniejsze moga bolec, niekiedy sa zapowiedzia zblizajacego porodu. Kazdy skurcz przed 34tc powinien byc konsultowany z lekarzem. Ich nadmiar za wczesnie czesto bywa powodem przedwczesnego porodu, co no nie jest zbytnio wskazane ;)... itd itd bla bla bla....
taki ladny wyklad dostalam ostatnio od mojego gina...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry