reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hmmm może po prostu maluch się rozciąga? albo macica? ja tak mam czasami ale w piątek jeszcze skonsultuję z Gin bo miałam też dwa skurcze :-(
Mi niunia wczoraj bodajże ucisnęła chyba na jakiś nerw... kilka minut byłam bez czucia na brzuchu. Mogłabym go szczypać, kroić! cokolwiek i nic nie czułam! ;>

miejmy nadzieje ;P
slodki kroliczek :) ja jak narazie mam tylko chomika ninja ktory sie wszystkiego boi ;d

e tam stare , najlepszy wiek dla kobiet :) ja mam rocznikowo 22 :P a maz pod koniec czerwca 27 skonczy (jakby sie dzidzia urodzila 2 tygodnie wczesniej to bedzie prezent jak ulal :D )

nadia, moja córunia musiałaby sie urodzić Miesiac wczesniej zeby byc dla mnie prezentem:P Ale niech siedzi ile wlezie u mamusi:) termin mam na 22lipiec a urodziny 25czerwiec:P a co do dojrzałości- facet psychicznie dojrzały do dziecka chyba jest dopiero po 25 i to nie kazdy:) załóżmy taki przykład- moj mąż 28 lat. Marzy od dawna o dziecku. I szaleje i dba i wogole jest juz w tatusiowym amoku, a facet koleżanki w tym samym wieku... Olał sprawę:-( na dodatek ich zostawił po porodzie... Nie ma reguły chyba jednak...

hehe no faktycznie zalezy kto jak podchodzi do sprawy... ale najczesciej sie okazuje po zajsciu w ciaze lub po porodzie czy twoj afcet cie naprawde kocha i szanuje, ja mialam znajoma ktora zaszla w ciaze facet sie wogole przestal nia interesowac lazil pic z kolegami itp... ale dobrze zrobila twierdzac ze chce go wychowac sama bo widac jak by sie troszczyl o dziecko

reklama
sa Ludzie i... Ludzie, Kochane :D....
Moj P. sie mega cieszy z tego ze bedzie Mlody z nami - bedzie mial sie z kim bawic :D:D:D:D:D:D!!!!

a jakby Mlody sie urodzil 17.04. to bylby prezentem urodzinowym dla babci i chrzestnego :D...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry