• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

No ostatnio byly moze ze dwa to sie nie przejmowalam, ale dzisiaj jak popatrzylam do lustra to sie zalamalam /:/ w nocy mialam uczucie takiego rozrywania jak sie przewracalam na bok ale nie wiem czy to od tego :/ ehhh takie duze i brzydkie :/ i smaruj sie czlowieku codziennie a i tak kiszka :/ pffffff
Wszpolczuje wszystkim z tym samym problemem;)

reklama
Tofilesia niby właśnie najgorsze jest to że rozstępy tak z dnia na dzień wychodzą. Moją siostrę naznaczyły tak nagle 2 tygodnie przed porodem i smarowała się regularnie. Po prostu jednego dnia bach trach i po ptokach.

Ja jak na razie to mam na piersiach. Na brzuchu jeszcze skubańce się nie pojawiły.

Sińka slodziusi brzusio...idealny do zacałowania dla męża ;)
Blutooth...miejmy nadzieję, że nic Ci się nie pojawi...Pharmaceris M Foliacti jest bardzo dobry jednak potrzebne by było jego dłuższe stosowanie...kilka-kilkanaście tygodni co najmniej dwa razy dziennie...
Życzę nam wszystkim żeby jak najmniej tych białych brzydactw nam się pojawiło...a najlepiej nic ;)

mambusia dzieki dokladnie ten mam ale niestety wlasnie odkrylam ze sie pojawily :szok::angry::baffled: Mam cale stado na lewym biodrze. Takie brzydkie ciemne wiec juz chyba po wszystkim :baffled: ale i tak bede smarowac sie tym kremem. Nie zaszkodzi a noz pomoze.

A ja jakoś tak mam wrażenie, że te rozstępy wyszły po cwiczeniach. od jakiegos czasu zaczełam cwiczenia rozciagające i może właśnie przez to skóra na udach i posladkach rozciągla sie bardzo i to swinstwo wyszlo?? bo nigdzie indziej nie mam, a przeciez najwiekszy przyrost jest na brzuszku no i piersiach, a tam nie ma nic..
shocked.gif

Aha, nie wiecie jako to jest z tymi suwaczkami? one sie powinny przesuwać same? bo ja jak stworzyłam tak jest do dzisiaj, ze do porodu zostalo 1 m-c i 6 dni...;/ a tu juz przeciez coraz mniej... Dostalam juz skierowanie od lekarki do szpitala, bo mialam juz ostatnią wizyte ;)

ellsi obawiam sie ze juz nawet pies tu teraz nie pomoze. Powinnam byla sobie takiego psa zafundowac wczesniej zeby pilnowal zeby sie w ogole gady nie pojawily :wściekła/y: No coz, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.Pocieszam sie ze to w takim miejscu ze nawet w stroju kapielowym nie bedzie widac bo dokladnie tam sa gdzie stroj, nawet najbardziej skapy je zakryje :-)
A co Ci moze na pepku wyskoczyc? :szok:
babylola powinien Ci sie przesuwac. Moze sprobuj go jeszcze raz zrobic i wstawic.

reklama
Oj Dziewczynki z tymi rozstępami... Ja po 3 ciążach - na brzuchu zero, ale na posladkach - duuuużo. Takie małe, drobne, ale ogrom. Skóra wyglada beznadziejnie.
A teraz w tej ciąży - pojawił się jeden rozstęp na brzuchu - od pępka w górę. Samotny narazie - więc się nie martwię na zapas...

Kochane - śliczne, okazałe brzusie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry