• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

mam pytanko czy wy też macie taki straszny cellulit?? ja jak wczoraj mąż mi zrobil zdjęcie to sie przeraziłam jak to zobaczyłam... czy wy stosujecie już coś na to czy dopiero po porodzie????

reklama
xpu8up.jpg

5ufzvn.jpg

a to my w 32 tyg
11kg na plusie i nieco ponad 100cm w pepuszku

Dziewczyny piekne pokazne brzuchy!
Bafinka Ty to masz taka mala kuleczke szok. No i 10kg na plusie to naprawde niewiele. Ja juz mam chyba 13 ;/
Co do cellulitu, masakra! Od samego poczatku sie z nim zmagam i to w ogromnych ilolsciach, na nogach, boczkach, lacznie z lydkami i rekami :szok: Mam cicha nadzieje ze po porodzie sie z nim choc troche uporam, poki co nie robie nic, smaruej tylko zwyklym balsamem.

Bafinka śliczny brzuszek i całkiem niewielki jak na ten etap:-)
Helka, Bigchild, wasze też piękne, a pokaźne, super!

Już wszystkie jesteśmy na końcóweczce, kiedy ten czas zleciał.

Ja cellulit to już mam z przed ciąży niestety, nie widzę, żeby się powiększał więc na razie nie smaruję. Co do rozstępów to mam kilka starych na udach, ale na szczęście niezbyt widoczne. Nowych na razie nie ma (oby tak zostało). Choć czasem tak mi ciągnie brzuch, że myślę lada moment wzorek poleci:eek:

Wszystkie brzuszki są super! Jeszcze troche urosną a potem wrócą do swoich standardowych rozmiarów sprzed ciąży, oj będzie ich brakować na pewno a szczególnie tych kopniaków od środka :-)

Bafinka u mnie celulit był zawsze na udach, więc nawet się tym nie przejmuję, teraz ani go ubyło ani przybyło. Od zawsze stosuję jakis tam specjalny krem, ale to chyba bardziej dla świętego spokoju, bo raczej mam małą wiarę w takie cuda kosmetyki :-)
Helka, BigChild superaśne kuleczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry