• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

misiako lasencjo coś tam w końcu zaczyna się u Ciebie dziać i brzusio się pojawił, ale jak na 8 miesiąc to jest mini mini
nalka ładny duży brzuszek
Tofilesia piękne mieszkanko dla Leona czy mi sie wydaje czy teraz już Ci brzuszek przystopował i od jakiegoś czasu jego wielkosć bardzo się nie zmienia?

reklama
Kasiula chyba masz rację, raczej już jakoś specjalnie brzuszek się nie powiększa, waga też stoi w miejscu, jedyne co to jest twardszy niż np 2 tyg temu. Robię sobie zestawienie tych moich brzuszków w PS i powiem Wam, że lepiej wygląda teraz jak jest taki okrąglutki i gładziutki niż wogóle przed ciążą (wtedy raczej uwidoczniał się tłuszczyk, bo do umięśnionych brzuszków to ja nigdy nie należałam) hahahaha

Dzieki dziewczyny w imieniu swoimi i Leosia:-)

Nalka bardzo zgrabny brzuszek:-)

Tofilesia faktycznie masz bardzo jedrny brzuszek i brazowiutki:-)

Ania no jest nisko Majcia na tym etapie była wyżej. Według przesądów powinnam za chwile rodzic bo piastke śmiało wsadze miedzy biust a brzuch. Dlatego spluwam przez lewe ramię tfu tfu:-D

Wow - Dziewczyny, ale śliczne brzuszki!!! :-)
Misiako - Twój brzusio to taki maluni i zgrabniutki jest, ja mam chyba podobnie, przynajmniej wszyscy komentują, że gdzie ja to dziecko chowam..??? To będę się tłumaczyła, że nie ja jedna z takimi rozmiarami chodzę:-)
Nalka, Kasiula, Teofilesia - brzuchatki fajniutkie, okrąglutkie...Maleństwa mają super mieszkanka, poooooowoli, pooooooowoli będą się zbierały do ich opuszczenia;-)

Dziewczyny wszystkie brzuszki bez wyjątku śliczne!!! My też pokażemy nasz, 34tc, Emilek w środku.

Załączniki

• 34tc.jpg
    34tc.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 109
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, Leoś przesyła wszystkim ciociom z BB buziaczki z brzuszka :)
Miki, ale masz zgrabną piłeczkę, założę się że z tyłu nie widać, że jesteś w ciąży- taka figura, że pozazdrościć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry