reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Magda piękny ciążowy brzuszek, taki okrąglutki.

Ja to się już nawet nie ważę. Ostatnio było chyba z +14. Nie chcę się dołować. Chociaż wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy lekcje o diecie matki karmiącej i na koniec powiedziałam do męża, że na tej diecie to ja zejdę. Więc coś czuję, że przy karmieniu finałowo skończę z lepszą figurą niż przed ciążą. Ale teraz i tak dobija mnie wskaźnik na wadze- mąż się śmieje, bo jak już czasami na nią wskoczę to słychać z łazienki krzyk "łżesz"!!!! Hahahaha:-) A takiego mam smaka na słodkości.....

A u mnie co kolejna ciąża to mi mniej kilogramów przybywa hehe.W pierwszej miałam 20 n + w drugiej 12 .A przy tej trzeciej mam najwiekszy bębenek choć mi sie nie wydaje duzy.Nawet jak byłam ostatnio na zakupach w markecie to kasjerka się dziwiła że mam jeszcze miesąc bo ona myslała że to raczej tak blisko połowy ;-).Oj ciekawa jestem jaki ona miała hahaha

Ja w 34 tyg Photo-0052.jpg

Ostatnia edycja:
magda mi np. wydaje się, że mam duży brzuch a wszyscy mówią, że nieduży jak w 7 miesiącu...nie wiem chyba ludzie chcą być mili;-)
ja przytyłam 11kg-dzisiaj się ważyłam i w pępku mam 108:szok: w szoku, bo jeszcze ze 2 tyg temu było 104...
nanusia masz brzucholek, ale nie taką piłkę, taki podłużny się wydaje:-) albo to przez bluzkę.

nanusia ładny brzusio:)

aniawos mi tez sie tak wydaje, ze często ludzie chcą być mili i mi mówią, ze mam mały brzuch jak na ten miesiąc....były dni ze jedna osoba powiedziała mi że mam duży, a druga że mam mały...tyle że większość osób twierdzi, ze ładnie wyglądam ( jak na ciążę hahaha) bo mi "poszło" w sam brzuch i nie jestem jakaś opuchnięta i nabrzmiała cała

aaa...mi tez drastycznie w ostanim czasie zwiększył się obwód brzucha mam 110cm, a miałam 104

Magda - super brzuszek :-)
Nanusia - wydaje się wysoko, ale to pewnie przez bluzkę - która daje takie wrażenie.
Mi dzisiaj też koleżanka, którą spotkałam w szkole powiedziała - 6 miesiąc? Ale ja wiem, że tylko dlatego, że mi brzuszek wyskoczył mocno, ale nagle - jak byłam przed wakacjami w szkole to nikt się nie zorientował, że jestem w ciąży - więc teraz zdziwienie ;-)
Na wysokości pępka mam 104 cm - a waga - róznie...
rano 62,5 kg
wieczorem 63,5 kg
Straszne - 14,5 kg od moich 48 przed ciazą :szok::szok::szok:

Dziewczyny - wklejajcie zdjęcia - bo już niedługo nie będzie czym się chwalić ;-)

reklama
Dziewczyny, wszystkie brzusie piekne!!!! :)))))

U nas +16 na wadze i osiagnieta magiczna liczba 80kg :D Ale nie jest zle, juz mi niewiele zostalo ;) A w pepku sie juz nie mierze, ostatnio bylo 112, ale dawno temu wiec wole sie nie dolowac jeszcze bardziej ;)

Do góry