• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Dzięki Dziewczyny:-)

Brzuch mam faktycznie niezbyt ogromny, bo zawsze miałam mocne mięśnie brzucha a na przemiane materii nie narzekam;-)

Ania haha właśnie dlatego tak lubię te nowe portki co ostatnio kupiłam. Mają fajną obcisłą gumę w dodatku można ją jeszcze regulować. We własne gatki się zmieszczę ale musze odpinać guzik to bez sensu:-D

Ja dalej chodzę w starych spodniach z patentem "guzik na gumkę" :) i getrach. Ciążowych nie mogę sobie kupić bo wszystko jakieś takie duże w biodrach i udach... Najmniejsze co spotkałam miały 96cm, no to mi jeszcze 10 brakuje... Tylko że mi nie biodra a brzuch rośnie:)
Misiako a to jak ma się mocne mięśnie brzucha to wtedy brzuch tak szybko nie rośnie?

Ania nie ćwiczę, bo leń jestem niestety. Na razie wiekszośc czasu spędzam na kanapie. Idę jutro do gina, bo nie wiem co z tym nisko ułożonym łożyskiem. Jak powie, że ok to będe chodzić na basen i spacery, muszę sie zmobilizować:baffled:

Miki no tak mi gin mówił,że jak są mocne mięśnie brzucha to może on sie póżniej pokazać. Z Majcia miałam mały a dziołszka 3400 i 54cm miała, więc nie kruszynka.
Mi zawsze w biodra idzie a nie w brzuch.

Teraz w biodrach mam 94cm, a w pasie chyba 78cm, więc chyba nie tak mało.

Kacha do spodni już dorosłam, tylko na razie xs;-) ale to inne xs niż dla nieciężarnych.

reklama
A powiedz Misiako jako doświadczona mamuśka, czy smarowanie oliwką faktycznie pomaga zapobiegać roztępom? I ile prawdy w tym, że jak mama podczas ciąży aktywna to dziecko urodzi się niezbyt duże (w sensie wagowo) - bo nie będzie obrośnięte w tłuszczyk. A ile przytyłaś w poprzedniej ciąży? Ja teraz póki co jestem 2 kg na plusie, ale jak sobie pomyślę jaki głupol byłam że przez całą zimę sobie tak popuściłam, bo non stop tłumaczyłam sobie, że zaraz zaczną się wymioty to jeszcze schudnę. A tu ani słychu ani widu mdłości i wymiotów nie było... :wściekła/y: A jak u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry