A mój cudowny mąż spojrzał na mnie ponętnie i powiedział "Ależ Ty wyglądasz seksownie taka zaokrąglona"))))))))))))))))))))))))) Rozpłynęłam się.
Mój M też ostatnio mi powtarza : '' jaki masz piękny brzuszek taki ciążowy''

Ach Ci nasi mężczyźni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój cudowny mąż spojrzał na mnie ponętnie i powiedział "Ależ Ty wyglądasz seksownie taka zaokrąglona"))))))))))))))))))))))))) Rozpłynęłam się.
Mój M też ostatnio mi powtarza : '' jaki masz piękny brzuszek taki ciążowy''
Ach Ci nasi mężczyźni![]()
Mój to najbardziej zachwyca się cyckami. Nigdy nie miałam jakiś super fajnych, a teraz zrobiły się pełne i kształtne. Normalnie nie może się oprzeć.
Mój to najbardziej zachwyca się cyckami. Nigdy nie miałam jakiś super fajnych, a teraz zrobiły się pełne i kształtne. Normalnie nie może się oprzeć.
Kurcze - ale jak tak dalej pójdzie - to nie wiem czy w drzwiach się zmieszczę. Dzisiejsza waga 54 - dopiero co była 53 !
Przytyłam już 6 kg - a nawet w połowie nie jestem
A w święta - nie mogłam się powstrzymać - tony słodyczy, ciast... Ciagle głodna jestem...
To i ja dziewczynki pochwale się moim brzuszkiemi wagą
Ja zaczynałam z wagą 53,5 kg - teraz ważę już 61 kg więc jakieś 5,5 kg do przodu . Więc nie jesteś sama ewelinak1. Też nie jem wiele u mnie to chyba raczej słodycze wpłynęły troszkę na wagę , stąd moje postanowienie - że tylko raz w tygodniu mogę sobie je na nie pozwolic. Mam nadzieje, że zmieszczę się na końcu w wadze 12-13 kg. Póki co przytyłam głownie w udach i biodrach
i niestety chyba zacznę cwiczyc, żeby troszke zadbac o te nozki... Dziewczyny propos bioder - czy o nie jest w ciazy tak, ze one się musza troszkę powiększyc , w sensie rozszerzyc?
Zobacz załącznik 349819 to my w 20 tyg. i 5 dniu![]()