• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
misiako, Ty na pewno w ciazy jestes? wygladasz fenomenalnie!

U mnie brzuszek raz jest wiekszy z lewej a raz z prawej strony a czasami na srodku takie wybrzuszenie powstaje :D Wyglada to przekomicznie :D A mala wczoraj taki pokaz dala ze caly brzuch mi sie ruszal, skopala mnie cala a maz tylko siedzil i sie gapil na brzuch nie mogac uwierzyc co sie z nim dzieje :D doslownie caly sie ruszal i falowal :D No, w koncu to juz 33 cm :D

no gdzieś tak czytałam ostatnio że to zazwyczaj pupka jest a mamy myślą że po główce dziecko głaskają :P
chyba w jakimś kalendarzu ciąży.

Mój mały jest ułożony podłużnie główkowo i jak spojrzę na brzuch to w 99% jego dupcia jest z prawej strony pępka. Także cały czas głaskam go po dupci ;-)

Ostatnia edycja:
A moja lezakuje wzdluz calego brzucha. Nogi z prawej, glowa z lewej. Rekami bije albo pod albo nad pepkiem :-) Ciekawe czy bedzie miala ochote sie w ogole obrocic kiedys glowka do dolu. Co prawda czasami mam wrazenie ze staje mi na lonie i tupie, bo tak mnie tam niekiedy boli jej walenie ze to nie moga byc tylko raczki. W nocy jak leze to mam zawsze dylemat, bo nigy pozycja na lewym boku ma byc najlepsza dla dziecka ale jesli ona ma tam glowe to jak tak leze to ona przeciez na glowie stoi i do tego pewnie ja moim brzuszyskiem przygniatam :baffled: Spedza mi to czasami sen z powiek. Musze sie w nastepnym tygodniu poloznej zapytac co ona o tym sadzi.

bluetooth spokojnie, nie przygniatasz...dzieciak ma płyn, w którym pływa jak rybka i ma tam jeszcze trochę miejsca, także raczej nie da się przygnieść:-)
a co do spania na lewym boku..kurdę ja wolę na prawym i wiecznie się przekrecam..na lewym szybciej drętwieje...

Oto domek mojego synusia :

moja dziecinka.jpg

reklama
Sylwia bardzo zgrabny domek ma Twój synek:-)

Madzik niestety nic ostatnie lata nie cwiczylam. Troche plywalam w Egipcie. Fakt ze mięśnie brzucha zawsze miałam bardzo mocne i tez mysle ze dlatego tak duzo mi nie przybywa. Ale zeby było sprawiedliwie rośnie mi doopsko;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry