• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

aniawos wiesz, Ty jestes w 30 tygodniu ja dopiero w 27 wiec stad pewnie roznica w wielkosci, wiadomo teraz brzuch rosnie najszybciej chyba :) razem z dzieciatkiem ;)
To zdjecie bylo w 26 tygodniu i 4 dniu jakos tak :) Moge wstawic z wczoraj :) jest spora roznica :-)

reklama
kołysanka ale w 27 też już miałam spory..aż muszę porównać zdjęcia czy urósł..

no i zważyłam się dzisiaj..10kg do przodu..70-tka przekroczona:szok: jeszcze 2 miesiące z kawałkiem..ciekawe ile jeszcze skoczy do góry? chciałabym max 3kg..ale zobaczymy...

to zdjecie bylo robione wczesniej teraz juz mam duzy i kazdy zwraca uwage ;) Wczoraj na spacerze w rynku a dzis dzieciaki w przedszkolu mojego syna patrzyly ciagle na moje brzuszysko ;) hi hi :) Ostatnio czuje sie cudnie i oby tak zostalo do 9 miesiaca :)
m&m22.jpg < tutaj wczorajszy spacerek ;-)

Eeee gdzie ten wieloryb???? Wyglądasz cudownie:-) brzusio piękny. Nie martw sie tą nadpobudliwością, dopiero wyjdzie potem czy faktycznie tak zostanie po porodzie. Ale z tego co słysze od innych mamusiek i co moja mama opowiada to faktycznie często się sprawdza, zę bardzo aktywne dziecko w łonie matki jest bardzo aktywne potem:-) u mnie po porodzie jak Ewe położna wyjęła i położyła mi na brzuchu to od razu powiedziała, że dziewczynka z charakterkiem sie urodziła bo wrzeszczała na cały szpital sopranem i od razu do cyca ciągnęła, a jak go złapała to za chiny puścić nie chciala. No i pani wygadała, charakterna jest od tamtej chwili a tak potrafi wrzasnąć,że bębenki pękają:crazy:dlatego łudze się, że drugo choć troszkę spokojniejsza będzie żebym nie oszalała za szybko;-)
Pozostałę brzuszki też są wspaniałe:-)

U mojej siostry też tak było, jej córa ganiała po brzuchu jak szalona i tak ma do teraz :)

Bluetooth - wieloryba to Ty na obrazkach może widziałaś:-)Super ekstra wyglądasz - brzusio piękny i Mała ma ładny domek:-)
Kołysanka - dzieci są najlepsze w okazywaniu reakcji na brzuchole:-) Brzuszek zgrabniutki i fajniutki
Bafinka - no a Twój brzusio to do pozazdroszczenia, taki fajny, aż Mały - no i figura Mamci idealna!!:-)

reklama
śliczne brzuszki :-)
U mnie chyba od miesiąca jest 102 cm w najszerszym miejscu na brzuszku, a waga na cóż ciągle do przodu na mojej wadze od 3 tyg mi się nie przytyło (8,5 na +) ale zobaczymy co ujrzę w piątek na wizycie:confused:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry