reklama
Dzieki dziewczyny! A brzuch serio jakos sie nie powiekszyl, choc smiem powiedziec ze zszedl nizej poprostu.. Moze z racji ze nie tyje to i nie rosnie mi on. Ale na dole jest kuleczka az sie patrzy
Mam nadzieje ze wszystko ok...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Madzik jaka fajna willa dla Maluszka :-) Co do pępka to mi nigdy nie wywaliło 
BigChild, a ja mam wrażenie, że jednak brzuszek Ci trochę urósł, super jest :-)

bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
BigChild
też tak uważam, widać różnice!
buziaczek1
Fanka BB :)
tak was podeszlam i powiem wam laski zeby sie zadnymi kilogramami nie przejmowac nic a nic, jedzcie to na co macie ochote wszystko dla dzidziusia
ja zaczynalam ciaze od 55kg a w dniu porodu mialam 77 wiec szok teraz jestem niecale 5 tyg po porodzie i juz mam 61 na wadze bez zadnych cwiczen samo karmienie piersia to dziala cuda kilogramy leca w dol jak grawitacja;-) sliczne macie brzusie -fajnie mi sobie przypomniec swoj jak tak na was weszlam
zycze latwych i szybkich porodow!;-)
Kati!
Zaangażowana w BB
Zgadzam się musimy jeść to na co mamy ochote i w takich ilościach jakich potzrebuje nasz organizm i organizm naszego bobaska i nie przejmować się kilogramami
Zgadzam się musimy jeść to na co mamy ochote i w takich ilościach jakich potzrebuje nasz organizm i organizm naszego bobaska i nie przejmować się kilogramami![]()
ja tem się nie mogę z tym zgodzić.. od kilku dni dopiero w miarę dobrze się czuję i nie mam mdłości i jem na co mam ochote czyli przede wszystkim słodycze

reklama
Witam,
Misiako dlaczego niby nie wolno jesc sushi w ciazy ??? Ja jem prawie codziennie, bo uwielbiam i nie moge sie jakos bez niego obejsc. Nie jem sushi z surowa ryba, tylko z tunczykiem, lososiem wedzonym, warzywami i nie widze tam nic niedozwolonego ?? Czy jest cos w nim ukryte o czym nie wiem ???
Misiako dlaczego niby nie wolno jesc sushi w ciazy ??? Ja jem prawie codziennie, bo uwielbiam i nie moge sie jakos bez niego obejsc. Nie jem sushi z surowa ryba, tylko z tunczykiem, lososiem wedzonym, warzywami i nie widze tam nic niedozwolonego ?? Czy jest cos w nim ukryte o czym nie wiem ???