mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
bez przesady z tym ruszaniem ... u mnie trzeba zdjac garnek zeby odslonic conajmniej polowe pola grzewczego !!
mika z tym uczeniem sie gotowac to jest kwestia 2-3 tygodni ... ja nie spalilam zadnej patelni ale tesciowa pokonala conajmniej dwie tyle ze to naprawde nie trudne
 tyle ze to naprawde nie trudne
piekarnik ten co maja pokazala to megha fajna sprawa - mam podobny ale tanszy kocham go
 kocham go  

w zmywarce zwroccie uwage an szybki program - taki co w pol godziny zmywa ... cholernie wazne przy wiekszych imprezkach i swiezych naczyniach ... dobrze tez jak jest program na 70 st ... czasem sie przydaje chocby po to zeby porzadnie wyczyscic zmyware !!!

mika z tym uczeniem sie gotowac to jest kwestia 2-3 tygodni ... ja nie spalilam zadnej patelni ale tesciowa pokonala conajmniej dwie
piekarnik ten co maja pokazala to megha fajna sprawa - mam podobny ale tanszy
w zmywarce zwroccie uwage an szybki program - taki co w pol godziny zmywa ... cholernie wazne przy wiekszych imprezkach i swiezych naczyniach ... dobrze tez jak jest program na 70 st ... czasem sie przydaje chocby po to zeby porzadnie wyczyscic zmyware !!!