Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Merino dlatego, że ta wełna jest po prostu jako materiał lepsza niż polar.Dużo jest tego typu rzeczypóźniej będzie tego jeszcze więcej. Jak talerzyki do rozszerzania diety to dopuszczalne tylko bambusowe, jak woda do picia dla niemowląt to tylko w szklanych butelkach, jak kombinezon to tylko merino, jak pieluchy to tylko muślin, jak banany jeść to tylko eko od lokalnego rolnika z Podlasia
![]()
Oni wymieniają te końcówki, a reszta jest sterylizowana. Jest to higienicznie rozwiązane. Nie wiem dokładnie, bo się nie interesowałam szczegółowo, ale z tego co mi wiadomo, to nie jest nic złego. A w szpitalu też jest ogólnodostępny. To są jakieś inne bezpieczniejsze wersje sprzętu.No tak wiadomo, że część rzeczy to jest must have dla dziecka, a część to gadżet ułatwiający życie rodzicowi, czy po prostu bajer, który się podoba. Wypożyczalnia laktatorów? A to nie tak, że nie powinno się przechodniego używać?
I tu ci powiem: nie mam pojęcia na jego temat. Ale są tu dziewczyny, które miały doświadczenie z różnymi.na laktator to też już się nakręciłam ten muszlowy automatyczny![]()
Poczytaj może na forum jakieś dyskusje o tym, jeśli cię interesuje dany laktator.ogólnie polecają dziewczyny, bo wolne ręce, fajnie ściąga itp. Ale to będzie jak ze wszystkim: nie miałam, nie używałam, przeżyłam, nie potrzebny. Albo jak ktoś miał i się sprawdził to poleca
na laktator to też już się nakręciłam ten muszlowy automatyczny![]()