Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czy ktoras z Was moze juz w ogole nie podaje butelki???
Bo moje dziewcze wlasnie chyba z butelki nie chce pic...wiec wzielam ja sposobem
Zrobilam mleko ,wpila 80 ml. wiec drugie 80 wymieszalam z kleikiem i zjadla wszystko,wiec wyszlo mi,ze o 14:30 zjadla 160 ml. mleka:-)
Rano wypila 120 ml. wiec pozostale 40 wymieszalam z musli(mam takie musli z hippa na dzien dobry,bardzo dobre,az mi smakuje) co prawda duzo nie zjadla ale z 15 lyzeczek wciagnela i caly sloiczek obiadu z bobovity o 12.
I tak sie teraz zastanawiam czy wieczorem po kapaniu nie podac jej zarelka lyzeczka?? tylko czy to moje dziewcze bedzie chcialo jesc?
Sprobuje![]()
to ja w taki razie też go zakupię, tylko muszę jechać do sąsiedniego miasta bo u nas takich cudów nie widziałam
dzięki dziewczyny za opinie o sinlacuto ja w taki razie też go zakupię, tylko muszę jechać do sąsiedniego miasta bo u nas takich cudów nie widziałam
![]()
te pree na mleku to może w miarę zjadliwe bedzie ale jak kiedyś na wodzie zrobiłam to ochydztwo!!!
Moja mala:
Rano o 7:30 mleko zageszczone musli 160 ml.(podaje lyzeczka)
okolo 12 obiad-200 ml.
15 mleko zageszczone kleikiem (tez lyzeczka)
17 jakas kaszka
19:30 grysik(lyzeczkaje tylko lyzeczka...z butli juz nie pije wcale)
I herbatki tez nie pije,bo nie chce
Na takiej diecie w 3 tyg. przybrala ponad 400 gram.![]()