Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Mysle ze moze troszke panikujesz,jezeli podejzewasz że to skaza białkowa to idz do lekarza.Z tego co wiem to mleko co urzywasz tez jest dobre pozatym sama nie powinnas zmieniac mlek bez potrzeby bo mozesz tylko dziecu zaszkodzi o tym powinien lekarz zdecydowac.Dzieciom trudno sie przestawic na inne mleczko (chodzi mi o układ trawienny).Pamietaj jezeli to co lekarz Ci powie Cie nie zadowoli powiedz ze chcesz kosultacji z innym lekarzem.Na pewno nie bezedzie problemu.Napisz dlaczego myslisz ze to skaza białkowa.
wiec tak czekam i czekam
dzisiaj juz widze ze ma slabsze te krostki wiec nie wiem czy one tak same z siebie czy po przemywaniu oliatum.i chyba jak znikaja to nie alergia
:-)w tym tyg pon,wt i sr jestem zawalona wizytami w szpitalach wiec do lekarza nie dam rady pojsc.jak do piatku sie nic nie zmieni to sie umowie na wizyte
:-)
nawet nmie wiedzialam ze az taki wybor w mleczkach jest
![]()

rany...i badz tu madry przy wyborze odpowiedniego![]()

cos czuje ze w piatek wizyta u lekarza murowana