adusia3
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dno popatrz o tym nie pomyślałam w ogóle![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dno popatrz o tym nie pomyślałam w ogóle![]()
Mój szkrab miał bardzo długie okresy aktywności jak był taki mały... oczy szeroko otwarte i się na wszystko patrzył... znajomi się dziwili, że taki mały i zamiast spać to on na czuwaniu czas spędza... ale nie zaszkodzi spytać pediatry

Dzięki za podpowiedź. Moja mała też miała wysypkę, na początku na całej buźce, potem została tylko na uszkach, ale wyleczyłam to kremem z Emolium, tylko na uszach została taka bardzo sucha skóra, i uszka lekko jej się "nadrywają". Ja też jak byłam mała miała skazę białkową i właśnie w taki sposób mi się to objawiało... Zobaczymy co powie pediatra. Jestem dobrej myśli, najważniejsze, że Gaja nie cierpi, nic ją nie boli i poza lekko męczącym katarkiem jest w porządku.
jakiego kremu Emolium uzywałaś? Ciekawa jestem - bo sama stosuję kilka produktów z serii emolium u mojego synka. Dermatolog powiedział mi, że lepsze efekty przynosi pielegnacja tzw. kompleksowa czyli używanie kilku produktów z tej samej serii - np. emulsji do kapieli i po kapieli oraz właśnie kremu. Czekam na info od Ciebie.