M
Marzena80
Gość
Gosha właśnie oglądałam w sklepie ten NAN Aktiv. I rzeczywiście ta duża puszka niewiele drożej wychodzi w porównaniu do zwykłego. Chyba go spróbuję. I nie zapisałam sobie nazwy tych probiotyków, ale jutro już zapiszę i kupię. Butelki też mam z Aventu. Tylko do herbaty daję cały czas ten 0+. Jak jej szybciej leci to się krztusi, wiec niech się męczy.
A od kiedy wprowadziłyście jakieś dodatki do mleczka - kaszki, kleiki, itd.? Bo właściwie wszystko jest po 4 miesiącu. A ja nie sądzę, żebyśmy tak długo wytrzymały.
A od kiedy wprowadziłyście jakieś dodatki do mleczka - kaszki, kleiki, itd.? Bo właściwie wszystko jest po 4 miesiącu. A ja nie sądzę, żebyśmy tak długo wytrzymały.
tylko że ja wciąz mam wątpliwości,mieszam małemu oba mleczka poł na poł ,dzis trzeci dzien i nic nie wylazło w postaci krostek itp:-) skore ma troszke sucha ale miał tak od początku nawet na pepti-,dokladnie nawilżam i kąpie w emolientach wiec jest ok.Niewiem kiedy dac cała butle tylko bebilonu 1,bo mam jeszcze 4 puszki pepti(ale moge oddac do apteki) skoro małemu nic nie jest po zwykłym Bebilonie,kupki ładne.Czy jest sens dalszego mieszania,na korzysc bebilonu 1?czy to juz nie ma znaczenia?