malagosiak.p
Zaangażowana w BB
Witam się,
Ja też butelkowa mama
Natanael zjada Bebilon Ha ale niestety ma straszne kolki i nie wiem czy nie zakończy się na zmianie na Bebilon pepti...
Jak sobie radzicie z kolkami?? U nas infakol i espumisan niestety nie działają ;/
Ja też butelkowa mama
Natanael zjada Bebilon Ha ale niestety ma straszne kolki i nie wiem czy nie zakończy się na zmianie na Bebilon pepti...
Jak sobie radzicie z kolkami?? U nas infakol i espumisan niestety nie działają ;/

Ale dzis rozpoczelam kampanie anty-kolkowa i na efekt nie trzeba bylo dlugo czekac.Zakupilam plantex i maly wypil 50ml.Po jakims czasie jak zwykle zalatwil sie na przewijaczku
.Stekania bylo troszke ale juz mniej niz wczoraj po espumisanie.Dzis jeszcze moze mu zapodam troszke espumisanu ale jutro juz go chyba odstawie bo powoduje tylko oddawnie gazow a z kopka sa dalej problemy.No i zaczne mu podawac wode z glukoza-wiem ze to moze i niedobre ale jesli sie zalatwi to najwazniejsze.PAni w aptece powiedziala mi ze najlepszym lekarzem dla dziecka jest jego matka wiec ja obralam taki front dzialan i czekam na efekty.Na razie 1:0 dla nas;-)
Pomogl probiotyk i rumianek