Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cały czas probuje to mowic ale...sama widziszdziewczyny wydaje mi sie ze troche przesadzacie z tym glutenem..kiedys wg.starej szkoły wprowadzano w 10 i moj najstrszy synek tak mial wprowadzony,teraz zalecenia sie zmienily i mysle ze nie na gorsze-ekspozycja po to na przelomie 5/6 m zeby oswoic dziecko z glutenem.Ja juz wprowadzilam,plaska lyzeczke radz dziennie do zupki daje od 3 tyg-nic małemu nie dolega,wiec wyluzujcie nieco..kiedys nam dawano butle z kaszka manna i zyjemy i nikt celiaklii nie ma..poza tym to sprawa genetyczna,hesli w rodzinie ktos chorował to zaleca sie ostroznosc wiadomo,u nas nikt nigdy wiec ja tego glutenu sie az tak nie boje![]()

,a jedzenie to nam kompletnie zdechło.Zauważyłam że je falami dwa dni ślicznie a później trzy-cztery do kitu.Wczoraj jak o 9.30 zjadła kaszkę tak dopiero o 17
raczyła zjeść obiadek.Dziś powtórka z rozrywki

A ja z innej beczki,zaopatrzyłam się dziś w smoczek trójprzepływowy aventa i ciekawe jak kolacja będzie jedzona,a jedzenie to nam kompletnie zdechło.Zauważyłam że je falami dwa dni ślicznie a później trzy-cztery do kitu.Wczoraj jak o 9.30 zjadła kaszkę tak dopiero o 17
raczyła zjeść obiadek.Dziś powtórka z rozrywki
![]()
zmieniłam za zgodą pediatry. To jest słodsze, smaczniejsze i więcej go wciąga. Poza tym nie ma już problemów kolkowych. Przez bóle brzuszka miał zalecone pepti.

ale może za szybko przeszłaś na zwykłe mleko??Pokaż zmianę lekarzowi i wspólnie podejmiecie decyzję co dalej z mlekiem.