Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja jak poczuje grudki to zje tylko pół porcji. I tu mam drugi problem jak Ją przekonać do grudek?
Oj mam się ja z nią :-)

A że chdzinka z niej to raczej pilnuję pory posiłków.
zawsze przychodzi jak starszemu daje i wystawia pyszczka, że też chce 
kawałków warzyw jeszcze nie podaje, bo uważam, że to za wcześniejuz jej sama gotuje Przepisy kulinarne dla niemowlat , ztych przepisuów i jej to samkuje a od początku byłyśmy na słoiczkach
miedzy czasie dużo mi pije, soczków, herbaty czy wody mineralnej.
Ja daje głownie słoiczki (obiadowo), ale niekiedy miksuje je z rosołkiem (gotowanym pod Jule czyli bez vegety lub innych polepszaczy smaku ale dla calej rodzinki). I tylko zupki dyniowe sama przygotowuje. Bo te słoiczkowe sa IMO paskudne. Ja wlasnie zaczelam odzwyczajac potworzyce od jedzenia w nocy...... Przez pierwsze 2 dni niejedzenia w nocy tez nie chciala zbytnio jesc sniadanka (dopiero 1,5 h po obudzeniu szamala z apetytem), ale teraz wszystko wrocilo do normy i je wiecej w dzien.
odpuscilam. Moze musi do tego po prostu dorosnac