reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

butelkowe perypetie...

Joasiek

Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ups... :szok: Tycia a nie myślałaś żeby Kondziowi usg brzuszka zrobić? Milutek też czasem uleje, ale nigdy aż tak... :szok::szok::szok: najwięcej to około 1 łyżeczki i nie pluje tym na lewo i prawo, tylko zazwyczaj samo ubranko idzie do prania.

reklama

Kasiad

Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Miasto
Bydgoszcz
Tycia, jakby mi tak zupkę ulewała, to bym faktycznie się wkurzała. Ja pisałam wczesniej, ze mi smoczek zafarbowany nie przeszkadza a zafarbowane ciuchy to zpełnie cos innego.

mysia23

mama dwójeczki
U nas trójprzepływowy używamy do mleczka zagęszczonego kaszką, oczywiście Fili ciągnie wtedy na III, do soków używam zawsze smoczka 2...do mleczka 3. Próbowałam mleczko na II, ale mały krztusił sie:no::no::no:

Z tym ulewaniem to do tej pory też mam problem...msze bardzo uważać,żeby ubrudziły się tylko ubranka..ale czasem nawet 2 godz. po jedzeniu mały tak uleje,że nie wiem co najpierw wycierać...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mysia23

mama dwójeczki
A z marchewki to juz jakiś czas temu zrezygnowałam, bo zauważyłam,ze nie podchodzi Filipowi, wiec go nie meczę...a właśnie po niej najbardziej ulewał i pluł...:-:)-(

lil kate

Mama lutowa'07 Fan(ka)
Miasto
łódź
Ulewanie do 8 miesiaca to fizjologia. U nas znacznie sie poprawilo ostatnimi czasy :tak:

musze wyprobowac w koncu te smoki trojprzeplywowe :tak:

reklama
Do góry