olka11135
Fanka BB :)
Moim zdaniem warto zacząć od badania partnera - jedno badanie, całkiem przyjemne, niedrogie i wiadomo czy trzeba szukać dalej czy może to właśnie tam jest problem. Jeżeli chodzi o kobietę to badań jest bardzo dużo, sporo naprawdę drogich więc moim zdaniem szkoda tracić i czas i pieniądze
Ale nie każdy ma tak jak Ty. Ja co prawda mam 32 lata, ale mam dwoje dzieci - 11 i 7 i mega chcę jeszcze 3 i może nawet 4. Zawsze chcieliśmy mieć z mężem dużą rodzinę, bardzo dobrze zarabiamy, mamy fajne prace ale moja ciąża/macierzyński w nich nie przeszkadza. Ja lubię spędzać czas z maluchami więc kompletnie mi to nie przeszkadza, że jak to "znowu pieluchy". Pieluchy nam nie przeszkadzają w życiu
mamy czas i na kino i na podróże i co tam kto lubi
Tak z ciekawości. Masz 38 lat. Dwójkę dzieci odchowanych. To teraz nic tylko żyć. A tu znowu mleko, rozszerzanie diety itd. Chce Ci sie? Ja mam 7 lat i 1,5 roku i nie chce trzeciego. Tez mam 38 lat.
Ale nie każdy ma tak jak Ty. Ja co prawda mam 32 lata, ale mam dwoje dzieci - 11 i 7 i mega chcę jeszcze 3 i może nawet 4. Zawsze chcieliśmy mieć z mężem dużą rodzinę, bardzo dobrze zarabiamy, mamy fajne prace ale moja ciąża/macierzyński w nich nie przeszkadza. Ja lubię spędzać czas z maluchami więc kompletnie mi to nie przeszkadza, że jak to "znowu pieluchy". Pieluchy nam nie przeszkadzają w życiu