reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

reklama
i ja was witam ,mojego męża wiecznie nie ma ,więc chętnie piszę się na spacerki zwłaszcza że w domu siedzieć nam się nie chce ,bo ile można ;-) już się cieszę że niedługo szkoła :tak:

karcia84 zauważyłam na twoim suwaczku, że Oliwcia jest już na świecie, także Wielkie Gratulacje. Niech zdrowo rośnie.
A tak przy okazji, jak będziesz miała chwilkę czasu, to napisz proszę, czy rodziłaś w dwójce, bo ja już niedługo się tam wybieram i nie wiem czego się tam mam spodziewać. Ja się wcześniej nie denerwowałam, ale teraz to już mały stresik jest. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję :)

reklama
Femka, ja rodziłam w dwójce w czerwcu. Sam poród wspominam super i naprawdę polecam. Gorzej jest z opieką poporodową, ale to też trochę moja wina, bo z uwagi na swoje niedoświadczenie pozwoliłam sobie wejść na głowę, nikt mnie nie słuchał jak sugerowałam, że jest coś nie tak. Następnym razem już się tak nie dam:) Ale widzę, że Ty jesteś już doświadczoną mamą, więc na pewno wszystko będzie super:) Spokojnie do dwójki możesz jechać, ja jestem zadowolona:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry