• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ahaa teraz rozumiem;)
Fajnie ze w ogóle ma słuch i lubi grac na instrumentach...Mój Tymek to raczej sportowiec;)Chce go zapisac na karate ,musze sie dzisiaj dowiedziec kiedy są zapisy w policyjnym klubie gwardia,moze któras z Was sie orientuje i ile kosztuje kurs?
Zawsze był wywieszony plakat w przedszkolu ale jak na razie jest tylko na basen.
No ale teraz zła wiadomosc,dołaczam do grona zaprawionych;//Mnie od wczoraj boli gardło(mam chrypkę)i nic poza tym,a Tymek od wczoraj mówił ze go głowa boli no i dzisiaj obudził sie z temp.;//Nie myslalam ze tak szybko go złapie...Najgorsze ze to nie z przedszkola bo był 3 razy zaledwie,pewnie przez ta pogodę;/

reklama
Witajcie....

Martyna chce na tenis i zajęcia plastyczne ;-) Ja chcialam ja na aikido ale jest za mała jeszcze do naszej grupy a na wyżyny za daleko.

Madzia a u Was ktoś w rodzinie jest muzykiem, że tak wszystkie dziewczyny idą w tym kierunku? Czy poprostu akurat ta szkoła blisko ;-)

MADZIA DZIEKUJE ZA INFO...Ja mam blisko do sportowej szkoły do muzycznej tez ale jakos Tymek nie idzie w tym kierunku,aczkolwiek moze kiedys obudzi sie jego talent do śpiewania po mamie:-D
Jak nie to jeszcze nadzieja w Kai

Fakt, że szkoła blisko ale dziewczynki same chciały tam iść. Bez chęci dziecka to nie ma sensu tam posyłać. Zresztą do muzycznej sa egzaminy wstępne i tylko najlepsi się dostają :D Do szkół sportowych tez są selekcje przeprowadzane, bo Ewka tez musiała zostać zakwalifikowana przez trenerów - zarówno teraz na wioślarstwie, jak i wcześniej na akrobatyce.
Nie wiem skąd u moich dzieci takie zamiłowania. Sportowe to jeszcze bo w rodzinie było kilku sportowców, ale muzyczne to nie wiem. Mąż w ogóle nie ma słuchu, a ja owszem lubię śpiewać, znam trochę nuty ale to wszystko.

Akordeonu niestety w wypożyczalni szkolnej nie ma, no i jesteśmy zmuszeni niejako do zakupu instrumentu :( Bardzo mi to nie odpowiada ze względów finansowych. Prawdopodobnie w przyszłości będę musiała jeszcze pomyśleć nad zakupem pianina - edukacja muzyków jest kosztowna!!!

Madziara,

bo edukacja jest przecież kosztowna ;)

a u nas zamiast wyjazdu do dziadków, dziadkowie sami muszą dojechać, bo wnuczka ma nawrót gardła i skończyło się dziś rano antybiotykiem ... ;( buuu ...

Agnes zdrówka życzę!

Będzie w końcu jakieś spotkanko? Zima idzie...

Dobre pytanie :-)

Pięknie dzis było z Karcią po wyspie młyńskiej biegałyśmy, potem urodzinki teściowej, wczoraj szaleństwa z "klonami" dziecko zachwycone, caly czas tylko o nich mówi, spać jeszcze przed chwilą nie mogła...jutro ciężkie wstanie się szykuje!
Tak więc weekend udany a u Was?

Sali u Was chyba też było fajnie - widziałam zdjecia :)

Hej.

Piękny weekend za nami......

U nas juz dobrze. Kropki na nogach od zeszłego poniedziałku nie wyszły więc dziś przedszkole......troche było ciężko :eek:.

Zdrówka dla zachorzonych....

Mnie też gardło dokucza wrrrrr. Przed weekendem bolała prawa strona - psikałam Tantum a teraz się na lewą przeniosło.....masakra. To chyba buciki bez paluszków i gołe syrki mi "wychodzą" :no:.

Pozdrawiam.

reklama
My sie do wtorku kurujemy antybiotykiem. Myślę, że Agatka już ok,a le mały jeszcze kaszląco kichający ciągle. Ja zresztą też nie mogę zgubić kataru :(

Dziewczyny mam prośbę. Popytajcie wśród znajomych czy ktoś nie ma niepotrzebnego, sprawnego akordeonu 80 basowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry