• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej,

ja po wizycie. "Mieszkaniec" na już 63 mm długości. Usg ok i mam się nie denerwować :eek:. Wczoraj zauważyłam, że trochę juz mi brzuch wyszedł.....głównie w rejonie kości biodrowych :tak:. To tyle co by nie zanudzać.

Gratulacje dla mamy i małej Viktorii !!!

Chetnie popatrzę na kruszynkę.....Z tym że ja albo nie mam nadal dostępu do działu foto albo nie wiem gdzie go szukać.....Madziu pomocy.

reklama
Jestem mamusią po raz drugi :-)

Viktoria urodziła się 14 stycznia o godz.3:40 w szpiatalu miejskim.
Miała 55cm i ważyła 2990 - super sie odzywiała bo na wyjściu miała juz 2950 - czyli prawie powrót do wagi urodzeniowej... niestety w szpitalu spędzliśmy tydzień:-(

malutka dostawała antybiotyk - miała podwyzszone CRP i niestety prokalcytoniny, czyli wskaźnika świadczącego o poziomie ryzyka zachorowalności na sepsę - na szczęście kryzys zażegnany:tak:

ja też musiałam brac antybiotyk , bo wyszły mi jakies inne jeszce bakterie i niestety ale w 6 dobie nabawiałam się przedsmaku zapalenia cyca - ale jakoś sobie poradziłam - od wczoraj w domku - temperetura odcycowa jeszce dzis w nocy podskoczyła mi do 38, ale mam złota córunię , która chyba jest po jakims szkoleniu ssania cyca , bo działa prawie tak jak laktator :-)

poza tym jest bardzo grzeczniutka i jak marudzi - bo płacze wyjatkowo rzadko - to tylko w konkretnych sparawch - cyca, pielucha albo po prostu przytul mnie mamusiu:-)

taki z niej słodziak

DSC01015.jpg

tu z mamusią - jeszce w szpitalu

Zobacz załącznik 319831

z dumnym bratem

DSC00929.jpg

a na koniec tata w akcji

DSC00977.jpg

i jeszce raz moja królewna ;-) ze swoim sublokatorem ze szpitalnej sali

DSC00961.jpg

Vikiigus sliczna córcia. Jeszcze raz gratulacje.

Ja tez już chcę.......a tu tyle czekania jeszcze buuuuuu. I rodzeństwo tak fajnie razem wygląda.....aż się wzruszyłam. Juz się nie mogę doczekać jak będę mieć dwójeczke przy sobie.

dzięki wszystkim :-)

ja po cycu , więc korzystam z chwilki i tu zaglądam , ale i tak zanim rozpisze się na dobre - musze najpierw odsapnąć ;-)

JJ - zobaczysz jak czas szybko zleci ...

pozdrawiamy :-)

Gratuluje. Mała słodka i widać że w dobrej formie tak jak Mama:tak:
A moje dzieci mają jakiś dodatkowy zmysł pozwalający im bezbłędnie rozpoznać weekend i budziatnio spokojnie ć się o 530, a w tygodniu spali mi ostatnio do 7:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry