• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nam wypada w srode 15:) ale robimy 12 zeby wszyscy przyszli :)

weekendzik urodzinowy sie zapowiada:)

Sali - powiedz mi kochana czy dalabys rade ogarnac mi włosy ??:D i ile taka przyjemnosc by mnie kosztowala ;D:D:D:D:D:D

reklama
Sali to super - gratulacje dla Tymka. A nawet jak się nie dostanie dalej to i tak będzie miał przezycie, które na zawsze zapamięta. :D Na wszelki wypadek potrzymamy kciuki i zyczymy mu powodzenia :D

Sali...no no gratulacje dla Tymka...gwiazda Ci rośnie:-)

U Nas też weekendzik urodzinowy, córcia ma jutro urodzinki ale dla kolezanek i kolegów robimy jej w piatek w family Parku, a dla rodzinki w sobotę.

Spadam pod prysznic...miłego dnia:-)

Czesc!

Ja zyje ale...nie zyje,nie mam sily...najchetniej to bym siedziala w wannie...
Maly mi smarka,do tego zaropiale oczy...wczesniej Wiki teraz on,zwarjuje.Jutro ide do pediatry i wezme przy okazji skierowanie do allergologa,zobaczymy...

Widze,ze imprezki sie szykuja...no mnie czeka 2latka za miesiac..

Sali,ale fajnie...juz widze jak Tymek przebija wszystkich-madry chlopak z niego ;-):-)...a jak bedziemy mocno trzymac kciuki to napewno bedzie jeszcze lepiej :tak::-)

No zobaczymy jak to będzie z tym moim synusiem;))

Aga a co konkretnie chciałabys zrobić z włoskami??
Niunia nam uciekła widze,spłoszyła sie.
Niunia jak tam twoje krwawienia??Ustały?

Nie zazdroszcze Tobie tych skorczow...kiepsko,i to pierwsza ciaza,jak Ty to znosisz???

Bylam z malym u lekarza,osluchowo ok,woda morska do nosa,syrop na kaszel,oczy mam przemywac tylko woda przegotowana,ropieja strasznie,ale zauwazylam ze mocniej na dworzu niz w pomieszczenaiu...kasa znowu zostala w aptece,jak wychodzilam do lekarza to mial 37.3st a po powrocie juz 38.6st,dostal czopek i spi od 18stej...wyglada ogolnie zle,bidulek....co do testow na alergie to musza byc zdrowi a przynajmniej ze trzy tyg bez zadnych lekarstw,potem zrobic badania krwi i wtedy do alergologa...nocka pewnie bedzie do d***....

WItam nie mam czasu czytać na bieżąco bo jakiś ten maj i czerwiec mocno zabiegany mam, ale Kasiulka u nas było dokładnie tak jak u Was oczy zaropiałe, kaszel mega katar pojawił się nagle i zniknął po 12 godzinach. Byłam z młodym u pediatry miał 37 wyszłam a w domu 39 przespał popołudnie i noc, a rano zero gorączki zero kataru tylko paskudny mokry kaszel. Mam nadzieję ze i u was tak będzie. U nas niestety ze starszym mamy problem zdrowotny :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry