• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wszystkim świętującym wszystkiego NAJ. Czytam was regularnie ale jakoś weny brak bo co tu pisać praca dom podwórko i w kółko to samo. Już za 5 dni mam 2,5 tygodnia urlopu i wyjeżdżamy nad Bałtyk. Dzieciaki odpukać zdrowe i nakręcone na maxa. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie

Witam niedzielnie!

Co za pogoda :wściekła/y:

Też chce nad Bałtyk, juz nawet noclegów szukałam, ale rodzinka strajkuje i przegłosowali mnie, nawet córcia powiedziała, że woli codziennie chodzić tymi samymi szlakami w górach niż jechać nad morze :szok: więc pozostaje szukać innej bazy wypadowej ;-)

Jutro zebranie w szkole jestem ciekawa go strasznie, ja chyba jestem bardziej przejęta niz dziecko do którego jeszcze chyba nie dotarło, że jest już pierwszoklasistą!

Miłego popołudnia!

To możemy się wymienić Iza pojedziesz z moimi nad morze a ja z Twoimi w góry? Co do pierwszoklasistki to wcale się nie dziwię że to przeżywasz, to w końcu kolejny krok w dorosłość

reklama
Ja juz Izka po zebraniu..Ksiazki wyjda mnie 250 zł masakra:szok::angry: Musze jakos to podzielic bo nie stac mnie zeby w jednym miesiącu zapłacic:(
Z klasy jestem zadowolona ,Tymek bedzie chodził do B z 3 kolegami i dwoma kolezankami z Jagódki ,rewszta z 5 godzinnych bedzie chodziła do integracyjnej czyli dla dzieci z trudnosciami,ale domyslalam sie bo Pani w sumie z nich to zawsze chgwaliła tylko Tymka i tego Pawła z którym bedzie chodził do klasy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry