• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Izka ja to sobie mogę planować :-D
Jeju a co to takiego atrakcyjnego było w Toruniu, ze Wy na zimnie, w tym deszczu, w pelerynach......brrrrr.......mam nadzieję, że fajnie było....cokolwiek się działo :szok:

Cześć dziewczyny!!!

Jestem mamusią od 28 maja tego roku mały właśnie dzisiaj ma 2 miesiące :) tak sobie was odnalazłam i postaram się tu gościć. Też jestem z bydgoszczy maluszek mój ma na imię Julian hmmmm no dobra to na tyle, to co przyjmujecie mnie? :)

pozdrawiam :):):)

Aga jeśli widziałaś wieloryba w różowej pasiastej bluzce, szarym sweterku i jeansach, kulającego się z boku na bok a obok szedł długi chudy chłopiec i "rąbał" loda......tak to byłam ja i mogło to byc ok. 16 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!

Ta pogoda mnie doluje,bez kitu,nie wiem co mam ze soba robic a o dzieciach nie wspomne...

JJ,widze ze Ci humor dopisuje :-D...ja osobiscie rozowego wieloryba nie widzialam :-D...

Izka,powiadasz nawiedzona maniaczka jestes ;-)...oby starczylo czasu na remoncik Martynki...my staramy sie zrobic Wiki pokoj juz od maja ale zawsze cos...

Kujawianka WITAJ :-):-):-)!!!Napisz cos wiecej...gdzie mieszkasz???

Aga jeśli widziałaś wieloryba w różowej pasiastej bluzce, szarym sweterku i jeansach, kulającego się z boku na bok a obok szedł długi chudy chłopiec i "rąbał" loda......tak to byłam ja i mogło to byc ok. 16 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie ściemniaj.....toć Ty chuuuda i tylko kulkę masz przed sobą. Nie obrażaj ciażowych wielorybów (czyt. mnie ) ok:-)

reklama
Wronka nie zapomnij, że w morzach pływają róże wieloryby :-D:-D.......a ja się tak czuję jakbym lada moment miała dołączyć do tej grupy zwierząt :-D

Kasiulka.....u nas z remontami też tak zawsze jest.....ale ja wiercę dziurę mojejmu M. i się musi zabrać.....teraz jeszcze ma parę rzeczy do dokończenia w naszej "nowej" sypialni ale ten weekend to już musi mu wystarczyć :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry