• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj co tutaj tak cichutko?? Ja się nie odzywałam bo normalnie byłam tak zaziębiona że szok, normalnie już myślałam że będzie trzeba na zwolnienie iść ale już mi lepiej:-). Teraz mam nadzieję że pogoda zrobi się iście wiosenna bo chłopaki tęsknią za placem zabaw.Przez te parę ciepłych dni wychodziliśmy i wszystkich kolegów pospotykali a teraz znowu zimno.

a ja sie zle czuje, chyba mi wracaja dolegliwosci sprzed lat ... bole brzucha nie do zniesienia momentami ;(

Jestem na półmetku z Bakusiem :) jeszcze warszawa, wroclaw, krakow i olsztyn :) Potem targi w toruniu i upragniony wypoczynek w gorach a potem morze :P ehhhh juz chce maj/czerwiec :)

Jestem, jestem :)

W temacie sukienek nie pomogę bo ja raczej chłopczyca jestem ;-) dla odmiany szukam kurtki i chyba takiej dla mnie jeszcze nie uszyli :cool2: choć widziałam jedną w Cropp ale rozmiary dziecięce bo tylko S i XS dla chudzielców zostały nawet w internetowym sklepie.

Rozpadało się właśnie i zimno okrutnie, brrr..... jutro wycieczka klasowa do "centrum" i zwiedzanie spichrzy ( ja mam przyjemność jechać jako opiekun ) więc słoneczko by się przydało.

No wystarczyło że słonko zaszło i od razu ruch na forum:tak:. U nas armagedon istny chłopaki mają ropną anginę a ja mam zapalenie gardła ucha i jamy ustnej:no:. Im już lepiej bo wariują a ja zdycham.
Aga a co masz na myśli mówiąc na wesele?? Ma być prosta skromna elegancka czy raczej błysk i sylwester??? Ja ostatnio jestem zachwycona MOHITO w Realu jest i sukienki były super. ja zakupiłam taką: Mohito SUKIENKA
Co do kurtki to rozumiem że ma być taka bardziej sportowa niż elegancka? Ja polecam Divers zakupiłam w zeszłym roku w outlecie za jakieś grosze i jestem super zadowolona. Pozdrowienia

reklama
faktycznie z rozmiarowka jest roznie i trzeba mierzyc ale mimo wszystko 42 w tej chwili jest male przez tusze no i przez wzrost (180cm)

bylam dzisiaj w TKMAXX maja fajna rozmiarowke do 46 i ceny 150-200zł wybor nawet spory, bylam sama z mlodym i nie mialam jak przymierzyc ale jutro polece sama cos (mam nadzieje) wybiore :)

p.s. zamowilam striptizera na panienski jestem ciekawa jak to wyglada (bo nigdy nie ogladalam pokazu)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry