AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Mary Kay w najblizsza srode u nas w klubie mam 10-12 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O anka dzięki za info. Maj 2013 mnie powalił.Na Gdańską będę dzwonić w takim razie-a co do zabunkrowania się na 7 to i tak mąż pójdzie jak będzie miał wolniejszy dzień bo ja bym musiała urlop brać. Słyszałam że na Markwarta też przyjmują dzieci będę jeszcze tam próbować.dzieci przyjmują w bizielu (terminy może na maj 2013) i na gdańskiej - przyjmuje oprócz wtorków, trzeba przyjść rano max. ok 7 żeby się zarejestrować na dany dzień lub raz w miesiącu rejestrują na kolejny miesiąc ale trzeba się dodzwonić albo przejść żeby poznać ten magiczny dzieńJa miałam 3 podejścia, aż udało mi się na czerwiec zapisać
![]()
, bo nie dostarczyłaś wersji papierowej, dowodu i innych bzdur. Ale może będziesz mieć szanse w tym dodatkowym terminie w czerwcu??/? A ilu chętnych było do was??