• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczynki:-D
U nas spotkania w godzinach przedpołudniowych niestety odpadają bo do 15 jestem w pracy. Jak tam u was ostatni tydzień wakacji jakieś plany? Ja dzisiaj byłam z chłopakami na wycieczce rowerowej i muszę pochwalić Francia bo 12km przejechał na swoim rowerku i był dzielny jak mały rycerz:szok:. Mam nadzieję że po wakacjach zacznie się tutaj jakiś ruch bo teraz to posucha. Miłego tygodnia wszystkim życzę

Ja nie;(...mam szpital w domu.Ledwo co wrocilam do miasta a juz jedno i drugie angina...Wiki wczoraj padla z temp 38,3st a Mati pol nocy mi plakal na bol ucha...razno poszlam do pediatry a ta mowi ze jak napisze mi ze bol to mnie przyjmie z marszu a tu d*** ona mnie na grudzien rejestruje!!! Mowie podejde,bo akurat dzisiaj laryngolog przyjmowal popoludniu,moze mnie przyjmie i faktycznie udalo nam sie dostac i Matt nie dosc ze angina to obu stronne zapalenie uszu w tym prawego ostre z wyciekajaca ropą....masakra,oczyswicie anty i na 10 dni uziemiona,mam nadzieje ze Wiki sie bardziej nie rozwinie bo tu za chwile pierwsza klasa... echh,juz nie smuce.
M tez smarka i kaszle....litosci,niech mnie ktos zabierze,plisssss!!!!!

Aaa wyprawka kupiona,prawie w calosci przez tesciową,Wiki zadowolona juz sie szkoly nie moze doczekac;)...sie zacznie;)...

Pozdrawiam!

Helołł!!

U mnie szpital cd...malo tego dawno mnie tak nie bolały plecy:(...tesciowa chciala wziac dzieciaki no ale gdzie jak one takie przeziebione,jeszcze maly mi do poludnia wymiotowal po anty a teraz ma rozwolnienie,moglam wziac zastrzyki..ech

Pogoda za oknem super,korzystajcie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry