FotoIza
Fotograf
To jednak hotel jest jeden ;-) ale nie znasz go?A, to ten drugi. Ten koło mnie to Dwór Pan Tadeusz. Hotel i restauracja PAN TADEUSZ
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jednak hotel jest jeden ;-) ale nie znasz go?A, to ten drugi. Ten koło mnie to Dwór Pan Tadeusz. Hotel i restauracja PAN TADEUSZ
Tak o Hotel Milenium a o dworku to od Was się dopiero dowiedziałam, muszę zobaczyć czy też przyjęcia tam robią - może lepszy?Iza to ja bylam w dworku bo o hotel Ci chodzi tak??
Tak o Hotel Milenium a o dworku to od Was się dopiero dowiedziałam, muszę zobaczyć czy też przyjęcia tam robią - może lepszy?
O... dzięki jakbyś mogła zapytać o termin i cene. :-) Przyjęcie mamy 28 kwietnia tak na około 17 osób. Za chwile wyruszamy w plener po okolicach Bydgoszczy , więc w poniedziałek zacznę dalej szukać i w końcu muszę coś wybraćJak chcesz to mogę wejść i zapytać o przyjęcia i czy mają wolny termin.

To jednak miałam rację ;-) Jasiek sliczny i zapraszamy do głosowania na niegookazało się że nie ma skazy ani nic mu nie jest te krzyki to przez kolkę