• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Melanie pisze:
ja też byłam w kinie
i Weronika wronki przyprowadziła do mnie i Pariski swojego tatę ;D
dziewczyny juz sie poznały - pierwsze koty za płoty :D
i to zdarzenie pamietam najbardziej z tego filmu ;D

ale tak naprawde, to film jest ok
nie wiem czemu słychać opinie, że jest do dupy :P - bo wcale taki nie jest ::)

heheh jak mi mąż powiedział ,że rozmawialiście o dzieciach....to myslałam ,że ze śmiechu padne....heheh ekspert sie znalazł...hihihi ;D

reklama
Irin moja położna to Ania z I położnictwa (2 piętro) taka wysoka krótko obcięta blondyna :).
Powoli brakuje mi zajęć w domu, mieszkanie wysprzątane, wszystko się błyszczy nawet okna zostały umyte (przez męża) torba spakowana i czeka na godzinę zero. A tu jeszcze nic nie wskazuje, że jakaś akcja może się rozwinąć w najbliższych tygodniach. Oj chyba termin podany przez Wasilewskiego na USG się nie sprawdzi i do normalnego terminu dotrwam. Ale pocieszam się ze to juz nie tak dlugo 3 tygodnie chyba dam rade ;)

asioczek...heheh nie chcę Cię martwić...ale tak jak Wasilewski jest nieomylny jeżeli chodzi o płec...tak z tym terminem podanym przez niego bywa różnie...hihi mi powiedział ,że ok. 26 maja urodzę....a termin wg. OM miałam na 8.06...no i w tym dniu urodziłam ...ale tylko dlatego ,że miałam wywoływany....hihi bo pewnie bym przenosiła... ;)...no ale dasz rade...trzymam kciuki....to juz ostatnia prosta....chociaż dla mnie była chyba najcięższa...no ale ja to miałam wymiary i kg...itd... ::)

wronka pisze:
Melanie pisze:
ja też byłam w kinie
i Weronika wronki przyprowadziła do mnie i Pariski swojego tatę ;D
dziewczyny juz sie poznały - pierwsze koty za płoty :D
i to zdarzenie pamietam najbardziej z tego filmu ;D

nie wiem czemu słychać opinie, że jest do dupy :P - bo wcale taki nie jest ::)

heheh jak mi mąż powiedział ,że rozmawialiście o dzieciach....to myslałam ,że ze śmiechu padne....heheh ekspert sie znalazł...hihihi ;D

;D - acha czyli przyjął taką wersję ::) - noo, tak o dzieciach sobie pogadalismy ;) :P :D

Melanie pisze:
wronka pisze:
Melanie pisze:
ja też byłam w kinie
i Weronika wronki przyprowadziła do mnie i Pariski swojego tatę  ;D
dziewczyny juz sie poznały  - pierwsze koty za płoty  :D
i to zdarzenie pamietam najbardziej z tego filmu  ;D

nie wiem czemu słychać opinie, że jest do dupy  :P - bo wcale taki nie jest  ::)
w pewnym sensie mozna to nazwac o dzieciach ::) :P ;D ;D ;D ;D ;D

;D - acha czyli przyjął taką wersję  ::) - noo,  tak o dzieciach sobie pogadalismy   ;) :P  :D

No to ja mam rozrzut 9 marca wg USG a 19 marca wg OM, a jak przenosze to w ktorys wtorek 21 lub 28 bedziemy probowali skusic Maję do wyjścia.
Zobaczymy jak to bedzie.

Czesc dziewczyny!!!

Jesli chodzi o terminy wg dr. Wasilewskiego to u mnie tez nie trafil termin mialam na 8.06 a wg niego najpozniej do konca
maja. Mój synio urodzil sie dokladnie w termin OM 8.06.

U nas nic nowego!
Zapisalam Samuelka do "O" do SP65, badzie to zerówka integracyjna.

Jutro jedziemy na kulig Pod świecie ze znajomymi.
Jakis gospodarz to organizuje,.
Godzina jazdy na sankach a pozniej ognisko, kielbaski, grzane piwko :P
Cała ta przyjemnosc 40zl/os, dziecko 25zl(oczywiscie bez prowiantu ;D)

Dzisiaj ostatnia sobota karnawalu :laugh:
Macie jakies plany.................???????????????

U Nas milo sie zapowiada wieczór ;)........przyjadą dzisiaj znajomi na kolacyjke i wodeczkę, :P

A teraz lece włoski wyprostowac i kreacje przygotować :P :P :P ::) ::) ::).

POZDROWECZKA LASECZKI!!!!!

reklama
my w domu - bez znajomych, bez wódeczki, bez prostowania włosów ;D
ale z barszczykiem - troche dzisiaj przemarzłam :P

Pati masz juz ten kabel???

Ja chodziłam do sp 65 w 7klasie ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry