• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pati ja tez wlasnie sie wybieram zapisac Agatke do zerowki i troche dziwnie sie czuje jako mama dziecka szkolnego ;)

My tez wieczor spedzamy w domu bez huku, mamy kartonik ptasiego, szkocka łiske i flaszke sredniego winka. Dzieci juz spia i jest bloga cisza. Oboje wystepujemy w dresach :P

My też domatorzy na maksa ;) nawet piwa nie mamy ::) co najwyżej zrobimy sobie po kubku kakao ;D i też bedzie gites

mkkafe
Podoba mi się jak Agatka puszcza oczko ;D

Jeszcze mialam cos o tych terminach napisac...
Termin z Usg jest wiarygodny do ktoregos tam tygodnia, nie dalej niz do polowy ciazy..potem dziecko juz moze nabierac cialka i byc po prostu wieksze. Chyba USG genetyczne jest bardzo wiarygodne. Czyli takie z okolic 12 tc. Wtedy plod dopiero przybiera ksztalty czlowieka, jest jeszcze owalny i USG robione w tym wieku mowi kiedy sie dzidzia urodzi - na podstawie wielkosci serduszka i innych organow. Bo potem moze byc np duza dzidzia z dlugimi nogami po rodzicach...albo z duza klatka piersiowa, glowa po przodkach..
Mi od poczatku, od pierwszego USG w 8 tc Wasilewski mowil 21 wrzesien z USG, czasem 22 wrzesien. No i tak wyszlo. Koncowe USG 1 wrzesnia mowilo 19 wrzesien bo Jagodka szybko pod koniec przybierala...

To jeszcze raz ja....

Jest u mnie kumpelkka, ktorej własnie przyblizam tajniki bb
Ona jest tegoroczna czerwcoweczką( urodzila 18 czerwca Amelitke) i ponadto ma synka Patryka, ale to juz duzy chłop....
15 marca 8 lat skończy :P

Moze uda mi sie ją tu do nas zwerbować................ ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Melciu...........na mysl o kablu(ktorego dalej nie mam >:D :police:) dostaje wytrzeszczu oczu i ścisku szczeki >:D >:D >:D >:D >:D

Pati
No to masz mało śmiesznie z tym kablem, ale jak? Kolo wcale nie daje znaku życia ??? Wysłał czy nie wysłał, niech poda Tobie numer przesyłki! Ale bym miała wqurw, o ranyyyy :police:

Werbuj kochana kumpelę, pewnie ;D Im nas więcej tym lepiej, rośniemy w siłę ;D

Pan kretyn od kabla juz podobno mi kase odsyla, bo kabel rzekomo zaginąl................
Nie chce mi sie opisywac calej historii w kazdym razie, facet olał temat i myslał ze mu to ujdzie, ze chyba zapomne o tym ze kabel zamowilam...................brrrrrrrrrrrrrrrr, szkoda gadac!!!!!!!!!!!!!!!

Pati - wrrrrrrrrr - wrrredny kretyn !!

To tak na wejście. Hi hihi.......

Asioczku - trzymaj się dzielnie, a jak będzie Ci się nudziło to zapraszam do mnie.............ja tam sprzątać nie lubie  ;)

I parę słów o terminach. Wiecie jak mnie ciągnie ostatnio do kolejnej fasolki ?? Normalnie mam bzika !! A Alę Wasil przepowiedział, tzn. termin z OM 05.08 wg USG z 12 tc 05.08, a na ostatniej wizycie mój P. powiedzial "mnie to by czwartek pasował", no i wedle życzenia akurat był to 04.08, czwartek i żeby było weselej to o 4 rano odeszły mi wody - same czwórki  :laugh:

A mam jeszcze do Was takie pytanko: wiecie ile płaci się nianiom w naszym miłym grajdole, zwanym Bydgoszczą? Jakie są stawki za miesiąc opieki nad maluchem ?

I jeszcze jedno: byłyśmy wczoraj z Alą na basenie. Superowo!!! A zastanawiałyście się nad nauką pływania dla tych naszych szkrabów? Ja jestem że tak powiem bardzo za. Będę dzwonić do instruktora, ale podobnież najpierw zbiera grupę (4 maluchy z rodzicem) i potem dopiero umawia co i jak. A może któraś jest zainteresowana ? Może taką 'naszą' grupę skręcić ? Co Wy na to ??

Wracam do garów, dzisiaj rodzinny obiad - jedni dziadkowie, drudzy dziadkowie = całe przedpołudnie w kuchni. Pa, pa!

reklama
mago około 5 pln - co do opiekunki

a co do basenu, to wiem, że jest kolejka, bo jest b. dużo chętnych - ja tak sobie myślałam, że na wiosne to będzie ciężko się dopchać, więc zaczęliśmy zimą ;D
z tego co Pan instruktór mówił, to 20 osób czeka w kolejce az się kursy pokończą - nasz kurs skończy się na 5 tygodni :)
Proponuję nie czekac tylko dzwonić i się zapisywać !

Pati
- to tego mistrzusia od kabla powinnaś gołębia pocztowego wysłać ::) - Z PTASIĄ GRYPĄ !!! >:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry