Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JJ pisze:Widzę, że wątek basenowy się rozwinął....
my byliśmy już na 1 zajęciach......czy to bedzie nauka pływania, nie wiem sie zobaczy.....hehe. Co do terminów to zapisałam się ok 10 stycznia i ok. 10 lutego dzwonili, że już jest grupa (4 osoby), bo dzieciaczki dobieraja wiekiem (miesiącami)....
Mel co do wynagrodzenia niani to te 5 zł/h co podajesz to chyba brutto - tzn. kiedy ją ztrudnisz full legal - z zusem i takie tam....bo tak sobie liczę, że gdyby niania miała przychodzić na 9 h dziennie x 5 dni w tygodniu x średnio 21 dni roboczych w miesiącu to wyjdzie ok. 950 zł :to chyba ceny nie bydgoskie bo z tego co się orientowałam wśród znajomych korzystających z niań to płacą im ok. 500 - 550 miesięcznie plus ewentualny zakup biletu na dojazdy, jak niania musi dojeżdzać....no i ekstrasy za nagłe wypadki ;D